Persbericht

28 aug. 2019 Diegem, BE

Guardsquare, Intracto, Lansweeper En Silverfin Genomineerden Voor ‘Prijs Van De Vlaamse Regering Voor De Scale-Up Van Het Jaar’ 2019

Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 14e keer de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’.

Perscontact
Christophe Ballegeer

EY WEM Brand, Marketing and Communications Director

PR & Communications EY België

Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 14e keer de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’. Deze prestigieuze award, die de beste scale-up onderneming van het afgelopen jaar bekroont, zal toegekend worden tijdens de uitreikingsceremonie van de ‘Onderneming van het Jaar®’. De finalisten voor deze editie zijn: Guardsquare (Leuven), Intracto (Herentals), Lansweeper (Dendermonde) en Silverfin (Gent). De winnaar zal zijn trofee op 8 oktober 2019 ontvangen uit handen van de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport.

Met de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’, wil de Vlaamse regering groeibedrijven in de kijker zetten die het afgelopen jaar een mooi parcours hebben gelopen. Dit jaar zal de prijs voor de 14de keer worden uitgereikt. Dit zal gebeuren tijdens de ceremonie waarop ook de ‘Onderneming van het Jaar®’ 2019 wordt bekendgemaakt. De prijsuitreiking en bijhorende awards zijn ondertussen een vaste jaarlijkse afspraak geworden, waarop de top van het Belgische bedrijfsleven present tekent. Een professionele jury, onder het voorzitterschap van Hans Crijns, Professor van de Vlerick Business School, selecteerde de genomineerden aan de hand van verschillende criteria, waaronder het potentieel om in de toekomst ‘Onderneming van het Jaar®’ te worden.

“Met de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ geven we al 14 jaar een duwtje in de rug van ambitieuze, snelgroeiende ondernemingen. Zij vormen de economie van morgen – én die van vandaag – en spelen een belangrijke rol in de creatie van jobs en welvaart. Wij willen deze talentvolle bedrijven stimuleren om hun ondernemingsspirit verder te zetten en ook andere startende bedrijven verder omhoog te stuwen. Deze prestigieuze award is een beloning voor wat deze talentvolle bedrijven reeds bereikten en moet hen vooral motiveren om verder te blijven investeren en vernieuwen, met als doel om (verder) internationaal door te groeien”, aldus Stefan Olivier, vennoot en Markets Leader EY België.

De opvolger van het Gentse Ontoforce, de winnaar van de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2018, zal aangekondigd worden door de jury op dinsdag 8 oktober 2019 en zal zijn trofee ontvangen uit handen van de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport. De award zal uitgereikt worden tijdens de ceremonie in het kader van de zilveren jubilieumeditie van de ‘Onderneming van het Jaar®’ (genomineerden Actief, Aertssen, Kinepolis en Torfs) in aanwezigheid van Zijne Majesteit de Koning.