Persbericht

15 sep. 2020 Diegem, BE

FibriCheck, Robovision, THEO Technologies en Unifly genomineerden voor ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2020

Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 15e keer de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’. Deze prestigieuze award bekroont de beste scale-up onderneming van het afgelopen jaar.

Perscontact
Christophe Ballegeer

EY WEM Brand, Marketing and Communications Director

PR & Communications EY België

  • Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 15e keer de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’. Deze prestigieuze award bekroont de beste scale-up onderneming van het afgelopen jaar.

  • De finalisten voor deze editie zijn: FibriCheck (Hasselt), Robovision (Zwijnaarde), THEO Technologies (Leuven) en Unifly (Antwerpen).

  • De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden op dinsdag 8 december 2020. Dan zal ook de winnaar van de ‘Onderneming van het Jaar®’ 2020 bekend gemaakt worden.

 

Met de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’, wil de Vlaamse regering groeibedrijven in de kijker zetten die de afgelopen jaren een mooi groeiparcours hebben gelopen. Dit jaar zal de prijs voor de 15e keer worden uitgereikt. Deze award en diens ‘grote broer’ ‘Onderneming van het Jaar®’ zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de prestigieuze prijzen die ze vandaag de dag zijn. Een professionele jury, onder het voorzitterschap van Jurgen Ingels, Managing Partner bij Smartfin, beoordeelt de genomineerden aan de hand van verschillende criteria, waaronder het potentieel om in de toekomst ‘Onderneming van het Jaar®’ te worden.

“Met de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ geven we al 15 jaar een duwtje in de rug van ambitieuze, snelgroeiende ondernemingen. In die hele periode zag het ondernemingslandschap er echter nog nooit zo uitdagend uit als nu. Daarom willen we er bij EY alles aan doen om ondernemerschap te blijven aanmoedigen en ondersteunen, en stonden we erop om ook dit jaar de prijsuitreiking te laten doorgaan. Bestaat er immers een betere manier om positivisme te verspreiden dan door een platform te bieden aan jonge, talentvolle bedrijven die jobs creëren en een belangrijke rol spelen in de economie van vandaag en morgen? Deze prestigieuze award is een beloning voor wat deze vier talentvolle bedrijven reeds bereikten en moet hen vooral motiveren om verder te blijven investeren en vernieuwen, met als doel om (verder) internationaal door te groeien”, aldus Stefan Olivier, partner EY België.

De opvolger van het Leuvense Guardsquare, de winnaar van de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2019, zal bekendgemaakt worden op dinsdag 8 december 2020. De award zal uitgereikt worden in het kader van de 26e editie van de ‘Onderneming van het Jaar®’ (genomineerden Abriso-Jiffy, Konings, Stow en Van Marcke).

Meer informatie

Meer info over de genomineerde bedrijven vindt u hier.

Meer info over de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ vindt u hier.