Rear View On Woman With Multi Colored Umbrella

EYe on Pensions [Verplaatst]

Tijdens EYe on Pensions belichten verschillende externe en interne sprekers uit de industrie de ontwikkelingen en trends in de pensioensector. We plaatsen de recente ontwikkelingen in een bredere context en schetsen de gevolgen hiervan.

Het thema van deze editie is “Een pensioenakkoord. Wat nu?”

Tijdens deze editie praten wij u graag bij over het pensioenakkoord vanuit verschillende gezichtspunten. Wat is al bekend en waar moet u rekening mee houden? En wat kunt u nu al doen als uitvoerder, als bestuur, als werkgever, als OR of als verantwoordingsorgaan? Hoewel alleen de eerste contouren van het nieuwe pensioenakkoord geschetst zijn, is dat geen reden om stil te blijven zitten. Bovendien is een aantal zaken al wel duidelijk, zoals de mogelijkheid voor de deelnemer om een deel van het pensioen als lumpsum op te nemen. Daarnaast wordt in het nieuwe stelsel communicatie met de deelnemers nog belangrijker. Weet u al hoe u dat gaat aanpakken?

Het seminar is bestemd voor pensioenfondsbesturen, bestuursbureaus van pensioenfondsen, pensioenuitvoeringsorganisaties en HR afdelingen van organisaties.

Related topics Pensioenen

Presentatoren

Steven Spiessens
EY Nederland Partner Assurance

Vestiging Wassenaar, nvt, Wassenaar, Zuid-Holland, nvt, NL

Tijd 13:30 - 17:30

Verplaatst naar het najaar van 2020 ivm maatregelen COVID-19.

Voor meer informatie

Neem contact op met Mandy van der Loo email id

+31 (0)88 407 4137