Persbericht

18 april 2019 Rotterdam, NL

De toekomst van de accountancysector

EY Nederland heeft haar inbreng met de Commissie Toekomst Accountancy (CTA) gedeeld. De Commissie Toekomst Accountancysector is ingesteld door de minister van Financiën om maatregelen te onderzoeken om de kwaliteit van de wettelijke accountantscontrole duurzaam te verhogen.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

Related topics Assurance
  • Om de commissie Toekomst Accountancy (CTA) maximaal te faciliteren heeft EY een uitgebreide reactie ingestuurd.

EY Nederland heeft haar inbreng met de Commissie Toekomst Accountancy (CTA) gedeeld. De Commissie Toekomst Accountancysector is ingesteld door de minister van Financiën om maatregelen te onderzoeken om de kwaliteit van de wettelijke accountantscontrole duurzaam te verhogen. De CTA vraagt via een openbare consultatie om inbreng voor haar werkzaamheden. EY vindt het belangrijk om de commissie maximaal te faciliteren bij haar werkzaamheden en heeft daarom een uitgebreide reactie ingestuurd.

-Ends-

Notes to Editors

Over EY

EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en consulting services. Met de inzichten en de hoogwaardige diensten die wij bieden, dragen wij bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Wij brengen toonaangevende leiders voort die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen wij een cruciale rol bij het creëren van een beter functionerende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij. 

De aanduiding EY verwijst naar de wereldwijde organisatie en mogelijk naar een of meer lidfirma's van Ernst & Young Global Limited (EYG), die elk een afzonderlijke rechtspersoon zijn. EYG is een UK company limited by guarantee en verleent zelf geen diensten aan cliënten. Informatie over hoe EY persoonsgegevens verzamelt en gebruikt en een beschrijving van de rechten die personen hebben onder de wetgeving inzake gegevensbescherming zijn beschikbaar op ey.com/privacy. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op ey.com.