Persbericht

4 juni 2019 Rotterdam, NL

Stephan Lauers toegetreden tot raad van bestuur EY Nederland

Stephan Lauers (53) is met ingang van 29 mei 2019 toegetreden tot de raad van bestuur van accountants- en adviesorganisatie EY Nederland. In die hoedanigheid vertegenwoordigt hij binnen de raad van bestuur de adviesdiensten.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

Related topics Strategy and Transactions
  • Stephen Lauers is per 29 mei 2019 toegetreden tot de raad van bestuur van EY Nederland.

Stephan Lauers (53) is met ingang van 29 mei 2019 toegetreden tot de raad van bestuur van accountants- en adviesorganisatie EY Nederland. In die hoedanigheid vertegenwoordigt hij binnen de raad van bestuur de adviesdiensten.

Stephan is sinds 2008 lid van het management team van EY Strategy and Transactions, een van de vier service lines van EY Nederland. Hij startte zijn carrière bij EY in 1987 en werd in 2001 benoemd tot partner. Stephan studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en is opgeleid tot Register Accountant. Met zijn toetreding bestaat de raad van bestuur van EY Nederland uit zes leden:

  • Coen Boogaart, voorzitter
  • Jeroen Davidson, vice-voorzitter
  • Mirjam Sijmons
  • Nico Pul
  • Rob Lelieveld
  • Stephan Lauers

-Ends-

Notes to Editors

Over EY

EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en consulting services. Met de inzichten en de hoogwaardige diensten die wij bieden, dragen wij bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Wij brengen toonaangevende leiders voort die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen wij een cruciale rol bij het creëren van een beter functionerende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij. 

De aanduiding EY verwijst naar de wereldwijde organisatie en mogelijk naar een of meer lidfirma's van Ernst & Young Global Limited (EYG), die elk een afzonderlijke rechtspersoon zijn. EYG is een UK company limited by guarantee en verleent zelf geen diensten aan cliënten. Informatie over hoe EY persoonsgegevens verzamelt en gebruikt en een beschrijving van de rechten die personen hebben onder de wetgeving inzake gegevensbescherming zijn beschikbaar op ey.com/privacy. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op ey.com.