Persbericht

1 juli 2019 Amsterdam, NL

Marieke Kopinsky nieuwe EY Family Business Leader

Marieke Kopinsky (36) zal met ingang van 1 juli 2019 Ernst Groenteman opvolgen als EY Family Business Leader voor Nederland. Marieke is Tax partner bij EY en heeft veertien jaar ervaring als adviseur van familiebedrijven, private cliënts en goede doelen organisaties.

Perscontact
Marieke Kopinsky

EY Nederland Partner Tax, Leader Familiebedrijven

Enthousiast. Perfectionistisch. Gepassioneerd. Vindt dat de dynamiek binnen familiebedrijven leidend is voor elk goed advies.

  • Marieke Kopinsky volgt Ernst Groenteman op als leider van de familiebedrijvenpraktijk van EY
  • Zij is adviseur van familiebedrijven, private cliënts en goededoelenorganisaties

Marieke Kopinsky (36) zal met ingang van 1 juli 2019 Ernst Groenteman opvolgen als EY Family Business Leader voor Nederland. Marieke is Tax partner bij EY en heeft veertien jaar ervaring als adviseur van familiebedrijven, private cliënts en goede doelen organisaties.

Het EY Family Enterprise team combineert bij uitstek de brede dienstverlening om zorg te dragen dat familiebedrijven worden ondersteund bij verdere groei maar tevens klaar worden gemaakt voor de opvolging door de volgende generatie.

Wij ondersteunen familiebedrijven, hun eigenaren en managers, met oog voor zowel het belang van de familie als dat van de business. Bij EY begrijpen wij hoe fragiel de dynamiek tussen bedrijf en familie kan zijn. De familie richt zich vaak meer op het lange termijn bestaan terwijl het bedrijf zich ook richt op kansen en uitdagingen op de korte termijn. Wij herkennen en snappen deze unieke familiedynamiek.

Voor meer over familiebedrijven, kijk op ey.nl/familiebedrijven

  • Resultaten EY Nederland conform verwachting: stijging van winst en omzet
  • Winst zorgsector daalt, inzet zzp-ers hoger dan ooit
  • Atilay Uslu (Corendon) en Paul Eggink (Temper) ondernemers van het jaar 2019
  • EY nieuwe partner van de Dutch Blockchain Coalition
  • Waardering Nederlands zorgstelsel: grote kloof tussen artsen en consumenten

-ends-

Notes to Editors

Over EY

EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en consulting services. Met de inzichten en de hoogwaardige diensten die wij bieden, dragen wij bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Wij brengen toonaangevende leiders voort die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen wij een cruciale rol bij het creëren van een beter functionerende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij. 

De aanduiding EY verwijst naar de wereldwijde organisatie en mogelijk naar een of meer lidfirma's van Ernst & Young Global Limited (EYG), die elk een afzonderlijke rechtspersoon zijn. EYG is een UK company limited by guarantee en verleent zelf geen diensten aan cliënten. Informatie over hoe EY persoonsgegevens verzamelt en gebruikt en een beschrijving van de rechten die personen hebben onder de wetgeving inzake gegevensbescherming zijn beschikbaar op ey.com/privacy. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op ey.com.