Persbericht

16 maart 2020 Amsterdam, NL

COVID-19: Maatregelen EY Nederland

In verband met de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) neemt EY maatregelen met als doel het behoud van de gezondheid van onze mensen, onze klanten en de maatschappij en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

  • Alle EY-medewerkers in Nederland werken vanuit huis.
  • Alle interne en externe bijeenkomsten voor de komende periode afgelast
  • Met inzet van technologische middelen zetten wij de werkzaamheden voor onze klanten voort.

In verband met de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) neemt EY maatregelen met als doel het behoud van de gezondheid van onze mensen, onze klanten en de maatschappij en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties staan voorop. EY heeft, in lijn met de maatregelen van het Kabinet, besloten dat alle EY medewerkers in Nederland vanuit thuis werken. Alleen bij strikt noodzakelijke werkzaamheden, die niet vanuit huis uitgevoerd kunnen worden, kunnen zij naar kantoor komen. Daarnaast hebben wij alle interne en externe bijeenkomsten afgelast voor de komende periode.

Wij streven ernaar, mede door de inzet van technologische middelen, de werkzaamheden voor onze klanten voort te zetten en de belangen van onze klanten zo goed mogelijk te behartigen zoals zij dit van ons gewenst zijn. Daartoe hebben wij vanuit onze Assurance, Tax, TAS en Consulting praktijk onze teams zoveel mogelijk gesplitst om het risico op uitval van een team te voorkomen.

Daarnaast denken wij mee hoe de impact van het coronavirus voor onze klanten en relaties zoveel mogelijk kan worden beperkt. Wij houden onze klanten op de hoogte en ondersteunen en adviseren hen daar waar mogelijk. Hiervoor verwijzen wij u graag naar deze pagina