Persbericht

29 april 2020 Amsterdam, NL

EY start met initiatief: COVID-19 - startup en scale-up support

Om startups en scale-ups in deze coronacrisis bij te staan, start EY met het initiatief: COVID-19 - startup en scale-up support. EY stelt hiermee de EY Finance Navigator drie maanden vrij ter beschikking, waarmee startups en scale-ups hun financiële prognoses gemakkelijk kunnen samenstellen. Waar we kunnen delen we onze kennis en helpen we ze aan contacten.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

Related topics COVID-19 Start-ups
  • EY Finance Navigator drie maanden vrij ter beschikking, waarmee startups en scale-ups hun financiële prognoses gemakkelijk kunnen samenstellen.
  • We delen onze kennis en helpen ze aan contacten. Het zijn tenslotte vaak collega-ondernemers waar je het van moet hebben als het erom spant.

Om startups en scale-ups in deze coronacrisis bij te staan, start EY met het initiatief: COVID-19 - startup en scale-up support. EY stelt hiermee de EY Finance Navigator drie maanden vrij ter beschikking, waarmee startups en scale-ups hun financiële prognoses gemakkelijk kunnen samenstellen. Waar we kunnen delen we onze kennis en helpen we ze aan contacten.

Nederlandse startups en scale-ups creëerden de afgelopen twee jaar de grootste banengroei in de Nederlandse economie. Nu steeds duidelijker wordt dat de samenleving na de coronacrisis niet meer hetzelfde zal zijn als ervoor, is hun innovatiekracht harder nodig dan ooit. Maar startups en scale-ups zijn ook kwetsbaar. Hun snelle groei is vaak op een alternatieve manier gefinancierd. Ze kunnen dus niet terugvallen op door de overheid gegarandeerde leningen van banken. Daarmee staat het voorbestaan van een grote groep veelbelovende bedrijven op het spel. Bij EY zijn we vastbesloten om hun energie en innovatiekracht niet verloren te laten gaan.

Patrick Gabriëls, initiatiefnemer en partner bij EY: ‘Bij EY trekken we ons het lot aan van alle organisaties en individuen die door de coronacrisis worden getroffen. Maar we vragen speciale aandacht voor de startups en scale-ups van Nederland. Samen met onze partners uit het ecosysteem proberen we aan hun voortbestaan bij te dragen.’

Ga voor meer informatie naar: ey.nl/startupsupport.