Persbericht

15 september 2022 Amsterdam, NL

EY voor drie jaar partner Dutch Design Foundation

EY verbindt zich specifiek aan de Dutch Design Awards, een van de labels van de DDF en wordt naamgever van de DDA x EY Award.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

Related topics Sponsorships
  • Accountants- en adviesorganisatie EY en Dutch Design Foundation sluiten voor drie jaar een partnerovereenkomst.
  • De internationale dienstverlener maakt onder andere de Dutch Design Award mede mogelijk die tijdens de Dutch Design Week in oktober wordt uitgereikt.

EY sloot eerder dit jaar een overeenkomst met het Nederlands Film Festival. “De samenwerking met Dutch Design Foundation past goed in onze sponsorstrategie. EY gelooft dat kunst en cultuur een essentiële bijdrage leveren aan het doorgronden van wat er speelt in de samenleving. Designers tonen nieuwe invalshoeken en verbinden mensen met de oplossingen en producten die zij ontwikkelen,” stelt Jeroen Davidson, voorzitter raad van bestuur van EY in Nederland.

EY verbindt zich specifiek aan de Dutch Design Awards, een van de labels van de Dutch Design Foundation en wordt naamgever van de DDA x EY Award die tijdens de DDA Award Night op 27 oktober 2022 wordt uitgereikt. Daarnaast ondersteunt EY de winnaar met een geldprijs en een op maat gemaakt coachingstraject.

Igor van Hooff, Business Director DDF: “Building a better working world, de missie van EY. Het zou zomaar onze eigen missie kunnen zijn. Ik sta de trappelen om dit samen te gaan doen. Let’s make that work!”

Frederiek Dijkstra, projectleider Dutch Design Awards: “EY draagt met deze prijs bij aan het ondernemerschap van ontwerpers en daarmee aan de impact die design kan hebben.”

Noot aan de redactie

Voor meer informatie over EY, zie www.ey.nl

Voor meer informatie over Dutch Design Foundation, zie www.dutchdesignfoundation.nl