Persbericht

8 september 2022 Londen, GB

Statement over de toekomst van de EY-organisatie

EY’s strategische evaluatie van haar bedrijfsactiviteiten is verder gevorderd. Het bestuur heeft besloten om partnerstemmingen te gaan houden om het bedrijf om te vormen in twee multidisciplinaire organisaties.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

Related topics Groei

EY’s strategische evaluatie van haar bedrijfsactiviteiten is verder gevorderd. Het bestuur heeft besloten om partnerstemmingen te gaan houden om het bedrijf om te vormen in twee multidisciplinaire organisaties. Vooruitlopend op deze stemmingen worden de partners in meer detail over het proces geïnformeerd. Wij verwachten dat dit tot het einde van het jaar zal duren. De partnerstemmingen in de verschillende landen starten eind 2022 en worden naar verwachting begin 2023 afgerond.

Na een zorgvuldige afweging van de verschillende opties, zijn wij er van overtuigd dat wij het veranderende landschap kunnen omarmen, nieuwe organisaties kunnen opbouwen die de toekomst van onze beroepen opnieuw zullen vormgeven, opwindende nieuwe kansen kunnen creëren en meerwaarde op langere termijn kunnen bieden voor onze medewerkers, klanten en de gemeenschappen waarin wij actief zijn.

EY is trots op zijn geschiedenis en status als leidende professionele dienstverlener. De wereld verandert en wij moeten ons aanpassen om te blijven floreren en ons volledige potentieel te bereiken, terwijl we blijven inspelen op de behoeften van al onze belanghebbenden.

Wij zien ernaar uit om met onze klanten, medewerkers, partners en stakeholders in gesprek te gaan om onze gedurfde visie op de toekomst te delen zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor een beter werkende wereld: Building a better working world.

Jeroen Davidson, voorzitter raad van bestuur EY Nederland: ‘Als raad van bestuur staan wij achter de strategische heroriëntatie om te komen tot twee sterke ondernemingen. Wij zijn ervan overtuigd dat voor de toekomst van beide onderdelen dit de juiste richting is om zelfstandig te kunnen groeien in de dynamiek van de eigen markten. Voor onze medewerkers brengt dit aantrekkelijke carrière kansen met zich mee en geeft het onze klanten meer keuze. Ik kijk met vertrouwen uit naar de komende maanden om ook in Nederland onze bijdrage aan dit proces te leveren.’