How to stay operational resilient during COVID-19

Hoe uw organisatie veerkrachtig blijft tijdens COVID-19

De coronavirusuitbraak veroorzaakt grote mate van disruptie en onzekerheid. Het virus heeft gemeenschappen over de hele wereld getroffen en de snelle verspreiding heeft onze wereld overrompeld. Terwijl autoriteiten proberen het coronavirus aan te pakken door inperkingsmaatregelen te nemen en volledige economische en sociale ontwrichting te voorkomen, worden bedrijven geconfronteerd met bedrijfsspecifieke uitdagingen.

Zoals u zich kunt voorstellen, veroorzaakt de uitbraak van het coronavirus een ongekende mate van disruptie en onzekerheid. Sommige organisaties zullen beperkte gevolgen ondervinden, terwijl andere mogelijk gebieden met operationele tekortkomingen en risico's ontdekken.

Op 20 april 2020 van 11.00 - 12.00 uur (CET) organiseren we een webinar om de sociaal-technologische impact op uw bedrijfsvoering te bespreken en hoe u veerkrachtig kunt blijven tijdens deze onzekere tijden.

Related topics COVID-19 Consulting Risico

Organisatoren

EY Nederland
Multidisciplinaire organisatie voor zakelijke diensten

Webcast

Tijd uw lokale tijd