EY How can low-code software development support digital transformation

Hvordan kan hurtig applikasjonsutvikling støtte digital transformasjon?

På dette frokostseminaret vil vi diskutere hvordan low-code plattformer endrer applikasjonsutviklingslandskapet, og hvorfor dette bør være på agendaen til IT.

Arrangører

EY Norge
Et tverrfaglig kompetansehus

Sted EY Oslo, Bjørvika konferansesenter, Dronning Eufemias gate 6A, Oslo, Oslo, 0191, NO

Tid 09:00 - 10:30

Etterspørselen etter skreddersydde applikasjoner som er tilpasset organisasjoners forretningsprosesser er økende, og hurtig applikasjonsutvikling ved hjelp av ‘low-code’-plattformer blir stadig mer ettertraktet. Disse verktøyene erstatter tradisjonelle ved bruk av ‘drag-and-drop’-funksjonalitet, og muliggjør rask verdiskaping. 

På seminaret vil vi diskutere hvordan ‘low-code’-plattformer endrer landskapet for utvikling av applikasjoner, og hvorfor dette bør være på agendaen til organisasjoner fremover. Ved å delta på dette frokostseminaret - i regi av EY og Genus - kan du lære om de siste trendene innen ‘low-code’ og hvordan man kan lykkes med digital transformasjon og applikasjonsutvikling – inntil ti ganger raskere enn ved bruk av tradisjonelle utviklingsmetoder.

‘Low-code’-plattformer introduserer en ny måte man kan nærme seg tematikken rundt applikasjonsutvikling – for eksempel for å håndtere utfordringene knyttet til en stadig større ‘backlog’, voksende teknisk gjeld og manglende evne til å levere smidige og bærekraftige løsninger.

Agenda for frokostseminaret:

  • Globale markedstrender – Hvordan low-code endrer appliaksjonsutvikling v/ Diego Lo Giudice | Forrester
  • Low-code systemutvikling i det norske markedet og hvorfor dette bør være høyt på radaren for arkitekter og IT-ledere v/ Ronny Seehuus | EY Norge
  • Low-code med Genus – digital transformasjon av kjerneprosesser v/ Christophe Birkeland | Genus
  • Case eksempel fra et forretningskritisk system levert i det norske markedet v/ Patrick Røhne | Storebrand

 

Frokostseminaret er hybrid – du kan delta enten fysisk eller digitalt. Vi har satt en maksgrense for antallet fysiske deltagere: 50 personer. Det gjelder altså å være raskt ute for å melde seg på, da de 50 første påmeldte er sikret plass i EYs lokaler i Bjørvika. I Bjørvika serverer vi frokost fra kl. 08.30. Seminaret starter kl. 09.00.

I samarbeid med: