Pressemelding

9 jan. 2018 Oslo, NO

Fra Statoil til Tax & Law i EY

Astrid Foyn-Bruun er ansatt som advokat og partner i EYs Tax & Law og skal lede Law Norge. Hun kom fra Statoil, hvor hun jobbet med Statoils nordområdestrategi og var ansvarlig for arbeidet med å utvikle mulighetene for Nord-Norges regionale offshoreindustri til å levere konkurransedyktige løsninger for Statoils olje- og gassaktiviteter i Norskehavet og Barentshavet.

Pressekontakt
Christin Bøsterud

Country Managing Partner, EY i Norge, og nordisk Chief Sustainability Officer

Christin er advokat med en PhD innen etikk. Hun er opptatt av mangfold og inkludering på alle nivåer – inklusive ledelse. Bonde og hestejente.

Relaterte temaer Skatt Jus

Astrid Foyn-Bruun er ansatt som advokat og partner i EYs Tax & Law og skal lede Law Norge. Hun kom fra Statoil, hvor hun jobbet med Statoils nordområdestrategi og var ansvarlig for arbeidet med å utvikle mulighetene for Nord-Norges regionale offshoreindustri til å levere konkurransedyktige løsninger for Statoils olje- og gassaktiviteter i Norskehavet og Barentshavet.

Før engasjementet i Harstad ledet hun Statoils Claims and Warranty-avdeling som er lokalisert i Bergen. Hun var også sentral i etableringen av softwareselskapet Mobiletech AS (nå MLabs) hvor hun senere var ansatt som stabssjef og kontraktsansvarlig.

Astrid startet karrieren som advokat og ble etter hvert spesialist på kommersiell og kontraktsjus gjennom åtte år i den norske marines logistikkorganisasjon, hvor hun spilte en nøkkelrolle i forhandlinger av store avtaler på våpen og skip.

– Jeg er glad for muligheten i EY til å jobbe i et internasjonalt selskap med profesjonelle, dyktige kolleger med felles mål. Jeg ser frem til å bruke min erfaring innen endringsledelse og jus inn mot de ulike selskapene vi har som kunder, sier Astrid Foyn-Bruun.

Øystein Arff-Gulseth, leder for Tax & Law kommenterer ansettelsen slik:

– Law er fortsatt et viktig satsningsområde for EY, og jeg er glad og stolt over å få en så erfaren kapasitet som Astrid inn for å bidra til ytterligere styrking av vår markedsposisjon.