Pressemelding

16 apr. 2018

Legal 500 Hall of Fame: anerkjennelse for Øyvind Hovland

Advokat Øyvind Hovland fra Ernst & Young Advokatfirma er innlemmet i The Legal 500 Hall of Fame. Legal 500 er en av de ledende og mest prestisjetunge oversikter over advokater og juridiske rådgivere internasjonalt.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Skatt Karriere

Advokat Øyvind Hovland fra Ernst & Young Advokatfirma er innlemmet i The Legal 500 Hall of Fame. Legal 500 er en av de ledende og mest prestisjetunge oversikter over advokater og juridiske rådgivere internasjonalt.

– Alle advokatfirmaer av betydning ønsker å få en god ranking her og dette er en flott anerkjennelse, både for Hovland og for EY Tax & Law, sier partner og leder for Tax & Law Øystein Arff Gulseth.

The Legal 500 Hall of Fame fremhever individer som har fått stor anerkjennelse over tid fra sine klienter. For kunder og potensielle kunder er listen en dokumentasjon på at man er blant de fremste innen sitt felt. or EMEA (Europa, Midt-Østen og Afrika) er kriteriet for en slik utmerkelse at man er anerkjent som en ledende jurist på sitt område i syv påfølgende år. Færre enn 1 500 partnere i dette området har oppnådd å komme inn på listen.

I avsnittet for «Tax, Leading individuals» ble Øyvind Hovland oppført på "Leading lawyers"-listen, «The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2018's guide to outstanding lawyers in Europe, Middle East & Africa.». Tre av EYs advokater blir også anbefalt på «The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2018 editorial»: Gjert Melsom, Øystein Arff Gulseth og Øyvind Hovland.

Se hele oversikten her.