Pressemelding

18 jun. 2018

Brasilianer vant EY World Entrepreneur Of The Year 2018

Rubens Menin fra den brasilianske eiendoms- og entreprenørvirksomheten MRV Engenharia ble lørdag kveld utropt til EY World Entrepreneur Of The Year 2018 ved en stor gallafest i Salle des Etoiles i Monaco.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Rubens Menin fra den brasilianske eiendoms- og entreprenørvirksomheten MRV Engenharia ble lørdag kveld utropt til EY World Entrepreneur Of The Year 2018 ved en stor gallafest i Salle des Etoiles i Monaco.

Flere dagers program med fokus på entreprenørskap, vekst og innovasjon, og en rekke aktiviteter med presentasjoner, debatter, workshops, paneløkter og nettverk kulminerte når brasilianske Rubens Menin ble erklært som årets entreprenør blant 56 vinnere fra 46 land - inkludert Norges representant Hans-Petter Mellerud fra Zalaris.

Årets vinner, Rubens Menin, etablerte eiendoms- og entreprenørvirksomheten MRV i 1979 og har siden utviklet det til et av Latin-Amerikas største i byggebransjen og ledende i Brasil når det gjelder rimelige boliger. Selskapet er nå børsnotert, har en omsetning på 1,44 milliarder USD, sysselsetter 24 000 ansatte og har oppført 300 000 boliger. Menin er den første fra Sør-Amerika som har vunnet tittelen World Entrepreneur Of The Year.

Juryen understreket Ruben Menins store sosiale engasjement og ambisjon om å skape hjem for lavinntektsfamilier og fremme god økonomisk utvikling. Den uavhengige juryen besto av juryleder Jim Nixon, Nixon Energy Investments (USA), Rosario Bazán, DanPer (Peru), Diane Foreman, Chelsea Group Ltd. (New Zealand), Ruigang Li, CMC Capital Partners (Kina) og Manny Stu, Moose Enterprise Holdings (Australia).

Allerede nå er EY i Norge i full gang med å forberede høstens innledende runder for å finne neste års norske – og kanskje globale – vinner.

For mer informasjon, kontakt:
Pressesjef Ole Kristian Lunde, mob 916 69 000