Pressemelding

9 jun. 2018

Klar for verdensfinale i entreprenørskap i Monaco

Hans-Petter Mellerud i vekstmaskinen Zalaris er Norges representant når verdens største vekstskaperprogram, EY World Entrepreneur Of The Year, arrangeres i Monaco denne uken.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Hans-Petter Mellerud i vekstmaskinen Zalaris er Norges representant når verdens største vekstskaperprogram, EY World Entrepreneur Of The Year, arrangeres i Monaco denne uken.

Hans-Petter Mellerud reiser til Monaco for å knive om å bli World Entrepreneur Of The Year sammen med utvalgte næringslivsledere fra 50 land. EY World Entrepreneur Of The Year er verdens største arrangement innen sitt felt, og arrangeres nå for 32. år på rad. Målet med Entrepreneur Of The Year er å identifisere og inspirere verdens mest suksessfulle entreprenører og vekstskapere.

Årets vekstskaper i Norge Hans-Petter Mellerud kan vise til en eventyrlig utvikling for selskapet han leder. Fra starten i 2000 har Zalaris utviklet seg til å omfatte virksomhet i Nord- og Sentral-Europa, Storbritannia og Irland, India og Thailand.

Ved å tilby et bredt spekter av skybaserte tjenester, herunder personaladministrasjon og lønn, mål- og resultatstyring, pensjon, reiseregistrering, tidsstyring og rekruttering treffer Zalaris midt i den internasjonale trenden med digitaliseringen av HR-tjenester.

Selskapets hovedkontor ligger i Oslo, og selskapet ble notert på Oslo Børs i 2014. Mer enn 1,3 millioner mennesker (deriblant den tyske kansleren Angela Merkel) mottar lønn- og personaltjenester fra IT-systemer som forvaltes av Zalaris hver måned. Selskapet har 830 ansatte i 13 land.

I den norske finalen av Entrepreneur Of The Year berømmet den uavhengige juryen Hans-Petter Mellerud og Zalaris for sin oppfinnsomhet og kundeorientering: «Vinneren har gjennom personlig engasjement og strategiske beslutninger etablert et innovativt konsern med bred internasjonal tilstedeværelse. Mellerud har vist god evne til å være i forkant av teknologien, se muligheter der andre ser hindre og har lykkes med å etablere en nyskapende og kundefokusert virksomhet.»

Rådgivnings- og revisjonsselskapet EY (tidl. Ernst & Young) arrangerer Entrepreneur Of The Year i 50 land, og i år her i landet med Microsoft Norge som samarbeidspartner på digital transformasjon.

Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

  • EY Entrepreneur Of The Year kårer hvert år Norges fremste vekstskaper.
  • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i ca. 50 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram.
  • EY Entrepreneur Of The Year er nå inne i sitt 16. år i Norge og 32. år internasjonalt.

Vinnere siden 2010: Jørgen Evensen og Peter Sandrup i BetonmastHæhre (2016), Brynjar Forbergskog i Torghatten (2015), Geir Skaala fra Norsafe (2014), brødrene Aas fra Aas Mek. Verksted (2013), Harald U. Sverdrup i K. A. Rasmussen (2012), Odd Reitan i Reitangruppen (2011) og Petter Stordalen i Nordic Choice Hotels (2010).

EY Entrepreneur Of The Year fokuserer på vekstskaperen bak vekstselskapene. For å bli kåret til EY Entrepreneur Of The Year må man ha entreprenørånd, evne til å drive lønnsomt og tenke nytt, ha internasjonale mål samt personlig integritet og påvirkningskraft. Videre må vedkommende ha eierinteresser og inneha en ledende stilling i et selskap som kan vise til gode økonomiske resultater og vesentlig vekst i omsetning og arbeidsplasser.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Zalaris: Hans-Petter Mellerud, mobil 928 97 276
Ina K Rosenberg, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year i Norge, mobil 975 13 833
Pressesjef Ole Kristian Lunde, mobil 916 69 000