Pressemelding

6 jun. 2018

Nå lanseres årets HR-undersøkelse

HR Norge og EY har gjennomført HR-undersøkelsen sammen årlig siden 2007. I år tar vi steget videre fra fjorårets nordiske undersøkelse av fremtidens arbeidsliv og ser nærmere på spenninger mellom arbeidsgiver og arbeidstaker som påvirkes av et stadig mer digitalisert arbeidsliv.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Karriere

HR Norge og EY har gjennomført HR-undersøkelsen sammen årlig siden 2007. I år tar vi steget videre fra fjorårets nordiske undersøkelse av fremtidens arbeidsliv og ser nærmere på spenninger mellom arbeidsgiver og arbeidstaker som påvirkes av et stadig mer digitalisert arbeidsliv.

Vi vil undersøke:

Hvordan sørger din virksomhet for å balansere behovene til organisasjonen som helhet og behovene til medarbeiderne og samfunnet for øvrig? Hvilke veivalg står vi ovenfor for å sikre en bærekraftig digitalisering av arbeidslivet?

HR-undersøkelsen er en av de få undersøkelsene som ser spesifikt på HR-praksiser i norsk kontekst. Bli med og bidra til økt forståelse for hvordan HR kan bidra til måloppnåelse for organisasjoner, medarbeidere og samfunnet.

Hvis du er en leder innen HR området og vil delta, send e-post til HRU.2018@no.ey.com om at du ønsker å delta. Undersøkelsen tar i underkant av 15 minutter å fullføre, og alle svarene er anonyme.