Pressemelding

16 aug. 2018

EY kjøper advokatfirmaet Riverview Law

For å styrke bredden i sine forretningsjuridiske tjenester har EY kjøpt advokatfirmaet Riverview Law, med kontorer både i England og USA. Dette styrker EYs allerede sterke Law-team med nå totalt 2 200 advokater i 81 land som ledes av norske Christin E. Bøsterud.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Karriere

For å styrke bredden i sine forretningsjuridiske tjenester har EY kjøpt advokatfirmaet Riverview Law, med kontorer både i England og USA. Dette styrker EYs allerede sterke Law-team med nå totalt 2 200 advokater i 81 land som ledes av norske Christin E. Bøsterud.

Riverview Law ble lansert av DLA Piper og AdviserPlus i 2012 og omsetter for rundt ti millioner pund i året.

Når kjøpet er formelt gjennomført, trolig i slutten av måneden, vil selskapet operere under navnet EY Riverview Law. Chris Price, EYs Global head of alliances i tax-teamet, blir den nye sjefen i det sammenslåtte advokatfirmaet.

Riverview Laws bruker software fra Kim Technologies i leveransen av sine juridiske tjenester, noe EY ser et stort potensial i for å drive en mer teknologisk tilnærming til sine forretningsjuridiske tjenester.

— Bedrifter trenger tilgang til juridiske tjenester som er kompetente og konkurransedyktige på pris. Spesialistverktøy og teknologi er viktig for å holde tritt med de omfattende forretningsmessige endringene vi står oppe i som følge av digitaliseringen, sier Christin E. Bøsterud, som leder Law-området i EY i hele EMEIA (Europa, Midtøsten, India og Afrika).

— Oppkjøpet av Riverview Law utvider EYs tjenestespekter slik at vi kan tilby slike innovative tilnærminger, sier hun.

Partene er blitt enige om ikke å oppgi kjøpesummen.