Pressemelding

16 aug. 2018

EY kjøper advokatfirmaet Riverview Law

For å styrke bredden i sine forretningsjuridiske tjenester har EY kjøpt advokatfirmaet Riverview Law, med kontorer både i England og USA. Dette styrker EYs allerede sterke Law-team med nå totalt 2 200 advokater i 81 land som ledes av norske Christin E. Bøsterud.

Pressekontakt
Ole Kristian Lunde

Head of PR Norway

Kommunikasjonsentusiast. Brenner for et fag hvor en aldri mangler utfordringer og det alltid er mer å lære. Teknologi- og fremtidsoptimist. Bassist, men ikke minst: kan håndtere en gitar.

Relaterte temaer Karriere

For å styrke bredden i sine forretningsjuridiske tjenester har EY kjøpt advokatfirmaet Riverview Law, med kontorer både i England og USA. Dette styrker EYs allerede sterke Law-team med nå totalt 2 200 advokater i 81 land som ledes av norske Christin E. Bøsterud.

Riverview Law ble lansert av DLA Piper og AdviserPlus i 2012 og omsetter for rundt ti millioner pund i året.

Når kjøpet er formelt gjennomført, trolig i slutten av måneden, vil selskapet operere under navnet EY Riverview Law. Chris Price, EYs Global head of alliances i tax-teamet, blir den nye sjefen i det sammenslåtte advokatfirmaet.

Riverview Laws bruker software fra Kim Technologies i leveransen av sine juridiske tjenester, noe EY ser et stort potensial i for å drive en mer teknologisk tilnærming til sine forretningsjuridiske tjenester.

— Bedrifter trenger tilgang til juridiske tjenester som er kompetente og konkurransedyktige på pris. Spesialistverktøy og teknologi er viktig for å holde tritt med de omfattende forretningsmessige endringene vi står oppe i som følge av digitaliseringen, sier Christin E. Bøsterud, som leder Law-området i EY i hele EMEIA (Europa, Midtøsten, India og Afrika).

— Oppkjøpet av Riverview Law utvider EYs tjenestespekter slik at vi kan tilby slike innovative tilnærminger, sier hun.

Partene er blitt enige om ikke å oppgi kjøpesummen.