Pressemelding

12 sep. 2018

EYs Tax & Law styrker laget med tre nye partnere

EYs Tax & Law har fra i høst tre nye partnere; Elin Sarai, Joakim Marstrander og Egil Jakobsen.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Karriere

EYs Tax & Law har fra i høst tre nye partnere; Elin Sarai, Joakim Marstrander og Egil Jakobsen.

«Vi er meget fornøyde med å befeste vår markedsposisjon med tiltredelsen av tre svært dyktige partnere. Dette vil klart styrke vårt tilbud til våre kunder og gi grunnlag for ytterligere vekst», sier leder for Tax & Law i Norge, advokat Øystein Arff Gulseth. EY Tax & Law teller nå rundt 280 kompetente medarbeidere.

Elin Sarai

Elin kommer fra stillingen som partner i Advokatfirmaet PwC i Bergen, og har mer enn 20 års erfaring som forretningsadvokat. Elins kjernekompetanse er innen skatterett, arbeidsrett og GDPR, og hun har bistått de fleste store bedrifter innen sjømat, maritim sektor, industri og bemanningsbyråer på Vestlandet. Elin har doktorgrad i skatterett fra UiB, og hun har i en årrekke undervist skatterettsstudenter ved UiB. Elin er medforfatter til Norsk skattelovkommentar, og har publisert en rekke fagartikler.

– Jeg ser frem til å jobbe i EY, som bistår flest børsnoterte selskaper i Norge. EY har en ledende posisjon på Vestlandet, og muligheten for å kunne jobbe i et stort skatterettsmiljø for å løse de største virksomhetenes utfordringer, blir utrolig spennende. Jeg gleder meg!

Joakim Marstrander

Joakim kommer fra Deloitte som norsk og nordisk leder for Legal og New Law. Han vil være en sentral partner i oppbyggingen av Law-gruppen og vil også lede den nordisk satsingen på Legal Managed Services. Han har tidligere jobbet tett med EY som partner i advokatfirmaet Vogt & Wiig og vært konsernadvokat for Coop i 3 år. Han har omfattende prosedyreerfaring og har møterett for Høyesterett. Joakim har commercial law som sitt nedslagsfelt, og har gjort seg bemerket innen teknologi og IP i advokatkåringene Chambers og Legal500.

– Jeg gleder meg til å utvikle nye måter å levere jus sammen med EY. Utviklingen viser at advokattjenester må leveres sammen med teknologi og tilgrensende kompetanse som skatt, revisjon og annen rådgivning. EYs sterke satsing på dette viser en vilje til å ta dette markedet. Jus er bare ett av mange verktøy som kan brukes til å skape verdier for næringslivet, sier Marstrander.

Egil Jakobsen

Egil startet som nyutdannet jurist i EYs Tax & Law i 2007 og han har siden den gang vært tilknyttet EYs selskapsskattegruppen. Han har jobbet med et vidt spekter av virksomheter og med særlig bransjefokus innen fast eiendom, kraft og familieeide strukturer. Han har spisskompetanse innen skatte- og selskapsrettslig rådgivning på nasjonale og grenseoverskridende restruktureringer hvor han til daglig fungerer som prosjektleder på tverrfaglige prosjekter.

– Jeg naturligvis svært stolt av å bli tatt opp som partner i EYs Tax & Law. Det å jobbe i et kompetansehus med global tilstedeværelse oppleves svært riktig i en stadig økende grad av globalisert økonomi og teknologisk drevet verden, sier Egil.