Pressemelding

13 feb. 2019

EY i Norge er Great Place To Work®-sertifisert

Great Place To Work® anerkjenner hvert år ledende organisasjoner med sin rangering av beste arbeidsplasser. EY i Norge har i år blitt sertifisert som et Great Place To Work®.

Pressekontakt
Ole Kristian Lunde

Head of PR Norway

Kommunikasjonsentusiast. Brenner for et fag hvor en aldri mangler utfordringer og det alltid er mer å lære. Teknologi- og fremtidsoptimist. Bassist, men ikke minst: kan håndtere en gitar.

Relaterte temaer Karriere

Great Place To Work® anerkjenner hvert år ledende organisasjoner med sin rangering av beste arbeidsplasser. EY i Norge har i år blitt sertifisert som et Great Place To Work®. 

Å være sertifisert betyr at ansatte opplever organisasjonen som en god arbeidsplass. Sertifiseringen er et resultat av en situasjonsanalyse av ansattes opplevelser i organisasjonen, og det betyr at selskapet har møtt satte krav knyttet til troverdighet, rettferdighet, respekt, stolthet og fellesskap.

– Sertifiseringen bekrefter resultatene fra våre interne undersøkelser; at vi på mange områder har et veldig godt arbeidsmiljø i EY i Norge. Great Place To Work® har gjort en grundig vurdering av medarbeideres opplevelse av hverdagen i EY. Selv om det er mye å glede seg over, sikter vi enda høyere, og jeg håper vi kan fortsette å styrke resultatene i kommende år, sier Bjørn Vihovde, Nordic Talent Leader.