Pressemelding

18 feb. 2019

EY sponser SHE Conference

Vi har fortsatt en lang vei å gå for å oppnå kjønnsbalanse i næringslivet. Årets SHE Conference skal adressere dette, og EY er stolt sponsor.Vi har fortsatt en lang vei å gå for å oppnå kjønnsbalanse i næringslivet. Årets SHE Conference skal adressere dette, og EY er stolt sponsor.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Vi har fortsatt en lang vei å gå for å oppnå kjønnsbalanse i næringslivet. Årets SHE Conference skal adressere dette, og EY er stolt sponsor.

Med kvinnedagen i anmarsj arrangeres Europas største likestillingskonferanse for femte år på rad. SHE Conference holdes i Oslo Spektrum 6. mars. EY er gullsponsor og skal bidra med foredrag og egen stand med ulike aktiviteter.

– Vi er veldig stolte over å være sponsor av årets konferanse og samarbeidspartner av SHE Community. Dette er en forlengelse av vårt eget Women. Fast Forward-program, og et viktig initiativ ment til å støtte likestilling og motivere kvinner til å ta neste steg opp i karrierestigen, sier Christin Bøsterud, administrerende direktør for EY i Norge.

Temaet for årets konferanse er «equality matters». Målet er å motivere bedrifter til å satse på kvinner i ledelse, inspirere til tiltak for å få kvinner frem i slike posisjoner, og informere om hvordan dette kan påvirke virksomheters fremtidige suksess.

– EY er stolte over å kunne bidra til en sak som er veldig viktig for oss. Dette er et tema som vi mener bør være på alle selskapers agenda, uansett sektor eller land. Et likestilt næringsliv er essensielt for å kunne skape et bedre fungerende samfunn, sier Bøsterud.

Du kan lese mer om årets konferanse her.