Pressemelding

27 feb. 2019

Norske Tiril Støle «Corporate Finance Woman of the Year 2019»

Norske Tiril Støle ble i konkurranse med 1500 søkere fra universiteter over hele verden vinner av EY Corporate Finance Woman of the Year 2019.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Norske Tiril Støle ble i konkurranse med 1500 søkere fra universiteter over hele verden vinner av EY Corporate Finance Woman of the Year 2019.

Konkurransen er en del av et globalt initiativ for å inspirere neste generasjon av særlige talenter til å velge en karriere innen corporate finance. Tiril får som del av premien tilbud om et internship hos rådgivnings- og revisjonsselskapet EYs Transaction Advisory Services (TAS).

Av det totale antallet på 1500 søkere ble det identifisert 170 nasjonale finalister, og 16 nasjonale og regionale vinnere kom til London for å konkurrere i den globale finalen. Hensikten med konkurransen er å gi en bedre forståelse for de ulike rollene og stillingene som er tilgjengelig i finansmarkedet og å forberede talentfulle kvinnelige kandidater på en mulig fremtid i bransjen.

I tråd med EYs overordnede mål om «Building a better working world» inkluderer dette programmet ikke bare teknisk innsikt innen corporate finance, men også bredere ferdigheter som forretningsforståelse og inkluderende lederskap, kommunikasjon, problemløsing og entreprenørskap.

Tiril får nå et 30-dages intensivt internship ved flere EY-kontorer, og får jobbe med mentorer og TAS-team rundt i verden for å videreutvikle innsikt og ferdigheter overfor kunder, business, teamarbeid og personlige lederevner.

– Å være en del av denne konkurransen har gitt meg nye erfaringer og muligheten til å utvikle innsikt og ferdigheter innen området transaksjoner og de mulighetene som ligger her. Gjennom å jobbe med et reelt kundecase fikk jeg se hva jeg selv kan tilføre i et fremtidig teamarbeid. Det var tilfredsstillende å se hvordan egne teoretiske kunnskaper og tekniske ferdigheter kunne brukes, og å se i praksis hvordan forhandlings- og kommunikasjonsevner kunne bidra til å løse komplekse problemer for kunden, sier Tiril.

Steve Krouskos, EY Global Vice Chair for Transaction Advisory Services, karakteriserer Tiril som et usedvanlig talent og en verdig vinner av årets konkurranse.

– Hun har alle de grunnleggende egenskapene som skal til for å skape seg en vellykket karriere innen corporate finance og fusjoner og oppkjøp. Hun har sterke lederegenskaper, opptrer effektivt i team og er i stand til å samarbeide og kommunisere klart og overbevisende.