Pressemelding

21 mai 2019

EY ble «Norway Tax firm of the year»

EY i Norge er tildelt den prestisjefylte «Tax Firm of the Year»-utmerkelsen fra International Tax Review (ITR). I tillegg var avdelingen blant de nominerte i kåringen «Transfer Pricing Firm of the Year – Norway».

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Skatt

EY i Norge er tildelt den prestisjefylte «Tax Firm of the Year»-utmerkelsen fra International Tax Review (ITR). I tillegg var avdelingen blant de nominerte i kåringen «Transfer Pricing Firm of the Year – Norway». 

På utdelingen, som nylig fant sted under en seremoni på Savoy Hotel i London, ble EY også utnevnt til «Transfer Pricing Firm of the Year» i Europa.

– Dette én av tre særlig viktige kåringer innen forretnings- og skattejuridisk verden. I de to andre, Chambers og Legal 500, kom vi i år i henholdsvis «Band 1» og «Tier 1»-kategoriene, det vil si beste score. Dette er en sterk prestasjon, og viser til det fulle at vi er et selskap som leverer på høyeste nivå og at dette anerkjennes i markedet, sier Øystein Arff Gulseth, leder for Tax & Law Norge i EY.

I korthet består prosessen av at firmaer sender inn saker de har jobbet med som de mener er av særskilt betydning. Disse vurderes av ITR, som også gjør en uavhengig research av de innmeldte sakene. EY skilte seg blant annet ut gjennom arbeidet som er gjort innen skatt og avgift i forbindelse med blokkjeder og kryptovaluta. Dette ble vurdert som banebrytende arbeid.

– Denne prisen er en stor og viktig anerkjennelse til hele Tax i Norge, og hver enkelt av våre nær 280 medarbeidere, sier Gulseth.