Pressemelding

26 aug. 2019 , 08:00

EY-ansatt vant Argentum-prisen

Tine Tungland vant sammen med en medstudent Argentumprisen 2019 for beste masteroppgave. Snart begynner hun i EYs Transaction Advisory Services.

Pressekontakt
Christin Bøsterud

Country Managing Partner, EY i Norge, og nordisk Chief Sustainability Officer

Christin er advokat med en PhD innen etikk. Hun er opptatt av mangfold og inkludering på alle nivåer – inklusive ledelse. Bonde og hestejente.

Bidragsytere
Relaterte temaer Rådgivning

Tine Tungland vant sammen med en medstudent Argentumprisen 2019 for beste masteroppgave. Snart begynner hun i EYs Transaction Advisory Services.

Argentum deler hvert år ut en pris for beste masteroppgave innen private equity i Norden, der premien er 20.000 kroner. Oppgaven «Private equity og real earnings management: En disiplinerende effekt» vant årets pris.

– Jeg spesialiserte meg i finansiell økonomi på masterstudiet og følte det naturlig å søke meg til TAS i EY. Masteroppgaven ga meg større innsikt i Private Equity- bransjen; en bransje som jeg synes er svært spennende og som jeg gjerne ønsker å jobbe mot, sier Tine.

– I Transaction Advisory Services kommer jeg til å jobbe med å bistå norske og internasjonale bedrifter med beslutninger som sammenslåinger og oppkjøp, salg, børsnoteringer og restruktureringer.