Pressemelding

22 aug. 2019 , 08:00 Oslo, NO

Tre EY partnere anerkjent i «Indirect Tax Leaders»

Publikasjonen «Indirect Tax Leaders» utgis av World Tax og International Tax Review. I siste utgave som ble utgitt i august 2019 er EY partnerne Øystein Arff-Gulseth, Per Oskar Tobiassen og Cecilie Aasprong Dyrnes på listen over ledende profiler innen indirekte skatt.

Pressekontakt
Christin Bøsterud

Country Managing Partner, EY i Norge, og nordisk Chief Sustainability Officer

Christin er advokat med en PhD innen etikk. Hun er opptatt av mangfold og inkludering på alle nivåer – inklusive ledelse. Bonde og hestejente.

Relaterte temaer Jus

Publikasjonen «Indirect Tax Leaders» utgis av World Tax og International Tax Review. I siste utgave som ble utgitt i august 2019 er EY partnerne Øystein Arff-Gulseth, Per Oskar Tobiassen og Cecilie Aasprong Dyrnes på listen over ledende profiler innen indirekte skatt.

Profilene er stemt frem av advokater og avgiftsrådgivere. EY har en avgiftsavdeling i Norge med over 40 advokater, advokatfullmektiger og avgiftsrådgivere på landsbasis, og er dermed en av Norges største. – Det er svært hyggelig at EY oppnår slik faglig anerkjennelse, sier leder av EY Indirect Tax i Norden Øystein Arff-Gulseth.