Pressemelding

20 des. 2019

Effektivisere lønnsoppgjøret?

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Jus Skatt

For mange organisasjoner er den årlige lønnsjusteringsprosessen både tids- og ressurskrevende. I mange tilfeller er prosessen unødvendig tung fordi man ikke har det rette verktøyet til å støtte prosessen. Man har kanskje et velfungerende HR system, men mangler en kompensasjonsmodul som automatiserer deler av lønnsjusteringsprosessen. Derfor blir det en stor manuell jobb som bidrar til å øke risiko for feil og for at sensitiv informasjon kommer på avveie.

EY har bred erfaring med lønn og lønnsjusteringsprosesser. Vi har bistått flere kunder med å effektivisere sine prosesser uten at dette trenger å koste en formue. Kontakt oss for en uforpliktende samtale da vel! Kanskje vi kan gjøre årets lønnsoppgjør litt mindre krevende?

Trond Olsen | Partner and Attorney at Law | PAS - Tax & Law
Cell phone: +47 908 23 452