Pressemelding

3 des. 2019

I dag er dagen for å gi tilbake!

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Workforce Karriere

Tirsdag 3. desember er Giving Tuesday, motsvaret til de store shoppingdagene Black Friday og Cyber Monday. Siden oppstarten i 2012 har Giving Tuesday blitt en global bevegelse der man fokuserer på å gi til gode formål.

Fra i dag og i tiden frem mot jul ønsker vi å rette fokuset mot å gi, både til kollegaer og kjente, men først og fremst de som trenger det mest. I Oslo arrangerer vi gaveinnsamling til Fattighuset i perioden 3.-13.desember, hvor ansatte kan donere brukte eller nye bidrag for å glede noen som trenger det.

Vi i EY oppfordrer alle til å rette fokus på å gi, både i dag og i tiden fremover.

Fattighuset er en frivillig organisasjon med mål om å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon, og deler ut mat, klær og annen støtte etter evne. Alle klær og ting Fattighuset mottar deles ut blant medlemmer og andre trengende, enten gjennom åpen utdeling eller målrettede programmer. Det er ingen mellomledd, og de har egne lagre i sine lokaler.

For mer informasjon om Fattighuset, se her.

Du kan lese mer Giving Tuesday her.