Pressemelding

25 feb. 2020

Advokat og hobbybonde

- Å drive gård er som å drive en liten bedrift, sier Christin E. Bøsterud, sjef for EY i Norge. I 2010 kjøpte hun og ektemannen en gård på 550 mål rett utenfor fødebyen Halden. Les mer i Kapital om Christin og andre av Norges skipsredere, investorer og banksjefer som har parkert børstraktoren til fordel for skurtresker og det gode liv på landet.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Jus

– Vi har gode hjelpere, men det er vi som tar alle beslutningene. Og jeg er ikke redd for å bli møkkete på hendene. Å drive gård er som å drive en liten bedrift, sier Christin E. Bøsterud. I 2010 kjøpte hun og ektemannen en gård på 550 mål rett utenfor fødebyen Halden. Gården driver med korn og skog og hit pendler hun hver dag.

Les mer i Kapital om Christin og andre av Norges skipsredere, investorer og banksjefer som har parkert børstraktoren til fordel for skurtresker og det gode liv på landet.

Her er hele artikkelen (pdf), fra Kapital nr. 1/2020