Pressemelding

12 mar. 2020 Oslo, NO

Hvordan komme tilbake etter Covid-19

Covid-19, det som WHO nå har erklært som en global pandemi, er ikke bare en omfattende helsemessig utfordring, men sender også sjokkbølger inn i verdensøkonomien.

Pressekontakt
EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Covid-19 påvirker nå alle aspekter av samfunnet og virksomheten vår. Bedrifter i Norge og over hele verden forsøker å håndtere utfordringer og uforutsigbarhet. Hos EY tar vi også våre forholdsregler – men fortsetter å gi råd og betjene våre kunder.

Virksomheter trenger å håndtere vanskelige utfordringer, og dempe skadevirkningene av situasjonen. Noen av problemene vi arbeider med for øyeblikket inkluderer likviditets-, risikostyrings- og kontinuitetsplaner, forsyningskjede- og leverandørforhold, beskatning, arbeidsrett og de mange regnskapsmessige faktorene. Vi bidrar hos små og store selskaper til å håndtere problemer som øker raskt.

EY og COVID-19

I EY følger vi situasjonen lokalt, nasjonalt og globalt. Vi følger selvsagt opp alle anbefalinger fra myndighetene. I tillegg ser vi på om det er andre tiltak vi kan gjøre for å minimere risikoen. Alle EY-ansatte jobber nå hjemmefra, og vi har teknologi som støtter en slik løsning. Vi holder en tett dialog i teamene våre om å løse oppgavene - akkurat som vi pleier.

Som en såkalt "svart svanehendelse" som er nesten umulig å forutse og som ikke har blitt opplevd før, krever situasjonen drastiske skritt. Les tips for håndtering av situasjonen i artikkelen «Fem måter å redusere Covid-19-effekten.»

Kontakt oss om du har spørsmål om hvordan du kan håndtere situasjonen din best mulig i disse krevende tider.

Les hele saken her.