Pressemelding

13 nov. 2020 Oslo, NO

EY Entrepreneur Of The Year: Virtuell finale i mars

Årets nasjonale EY Entrepreneneur Of The Year-finale i Norge gjennomføres virtuelt fra et studio i Oslo Spektrum 23. mars 2021 15.00-16.15.

Pressekontakt
Veronica Hagelid

Marketing Manager I EY Entrepreneur Of The Year Program Manager, Norge

Jeg heier på vekstskaperne i samfunnet! Det er de som ser og tror på muligheter ingen andre griper fatt i, som får det til. Privat liker jeg meg på fjellet og ved sjøen, gjerne med ski og sykkel.

EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer EY Entrepreneur Of The Year

Årets nasjonale EY Entrepreneneur Of The Year-finale i Norge gjennomføres virtuelt fra et studio i Oslo Spektrum 23. mars 2021 kl. 15.00-16.15. I år er det viktigere enn noen gang å støtte opp om verdiskaperne våre, og vi planlegger en flott og spennende finale som du ikke bør gå glipp av.

Hold av tidspunktet allerede i dag! Fortsatt vil vi gjennom EY Entrepreneur Of The Year sette søkelyset på verdiskaping og entreprenørskap og gi verdiskaperne anerkjennelse lokalt, nasjonalt — og globalt.

Mens programmet siden 20002 har startet med regionale finaler rundt i Norge, vil vi i år ha et virtuelt EOY roadshow, der vi får møte kandidatene digitalt.

Entreprenører spiller en ledende rolle, både for å hjelpe samfunnet gjennom en økonomisk krise, men også ved å inspirere, bygge og forme samfunnet etter en krise.

– Vi lever i en krevende og utsatt tid, men samtidig har det aldri vært viktigere å støtte opp om og hedre dem som evner å tenke nytt, se muligheter og skape verdier og arbeidsplasser. Årets finale blir en digital opplevelse tilgjengelig for alle, i motsetning til tidligere års finaler som kun er åpen for inviterte gjester, sier Ina Rosenberg, ansvarlig partner for EY Entrepreneur Of The Year i Norge.

En uavhengig jury av erfarne næringslivsledere vil også i år vurdere kandidatene og kåre de beste på den nasjonale finalen i Oslo. Vurderingskriteriene inkluderer entrepreneørånd, lønnsomhet, strategisk og bærekraftig virksomhetsutvikling, innovasjon, innvirkning på omverden samt personlig integritet og påvirkningskraft.  Den nasjonale vinneren får æren av å representere Norge på verdenskåringen i Monaco i juni 2021.

– EY Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. Fremgangsrike entreprenører stimulerer økonomisk vekst over hele verden. Vi er stolte av å sette innovasjon og nyskaping på agendaen og på denne måten hedre vekstskaperne slik de fortjener. Programmet skal være en hyllest til entreprenører som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser — samt inspirere kommende generasjon verdiskapere. På denne måten stimulerer vi til vekst og virkeliggjør vårt mål: “Building a better working world”, sier Ina Rosenberg

Å bli nominert til utmerkelsen er et bevis på at samfunnet verdsetter arbeidet deres. Ut over æren og trofeet som følger med tittelen, åpner deltakelse i programmet et bredt spekter av muligheter og fordeler. Flere verdiskapere har gjennom intervjuprosessen fått et nytt perspektiv på virksomheten, deltakelsen gir mulighet for å etablere nye og relevante kontakter, og det er gode muligheter for å styrke virksomhetens omdømme og profil — eksternt som internt.

Siste vinner var Jan Christian Vestre i Vestre AS, som har utviklet sin virksomhet rundt bærekraftig produksjon av møbler som skaper møteplasser rundt omkring i verden.

Nærmere informasjon kommer, og lenke til direktesendingen blir delt på våre nettsider.