Pressemelding

17 nov. 2020 Oslo, NO

EY inngår partnerskap med Genus

EY har inngått et partnerskap med Genus, som er en norsk leverandør av den mest omfattende applikasjonsutviklingsplattformen med «low-code» for bedriftsapplikasjoner.

Pressekontakt
Ronny Seehuus

EY Norge, Data & Analytics, Partner

Leder av Data & Analytics i EY Norden. Har bygd opp dette området i EY og i et større internasjonalt konsulentselskap. Glad i natur, gjerne på jakt og fiske. Gift og stolt far til to døtre og en sønn.

EY Norge

Et tverrfaglig kompetansehus

EY er et globalt, tverrfaglig kompetansehus drevet av vårt formål: «Building a better working world» - for våre kunder, våre ansatte og samfunnene vi opererer i.

Relaterte temaer Digitalisering Rådgivning

EY har inngått et partnerskap med Genus, som er en norsk leverandør av den mest omfattende applikasjonsutviklingsplattformen med «low-code» for bedriftsapplikasjoner.

Low-code er et rammeverk som gjør det mulig lage applikasjoner gjennom grafiske brukergrensesnitt og konfigurasjon i stedet for tradisjonell programmering. Dette kan ta ned utviklingstid til 15-20 prosent av tradisjonell utvikling, og kan benyttes til raskt å få på plass funksjonelle løsninger.

Analytikere spår at allerede innen 2023 vil over halvparten av alle medium til store selskaper ha valgt low-code som en strategisk applikasjonsplattform. Innen 2024 vil 65 prosent av bedriftsapplikasjoner være utviklet på en low-code plattform.

Målet med partnerskapet er å hjelpe kunder med å takle komplekse utfordringer og realisere nye muligheter gjennom mer effektiv og smidig utvikling av bedriftsapplikasjoner. Dette vil bli realisert ved å kombinere fagpersoner fra EY med funksjonene til Genus low-code plattform.

Plattformen har tidligere vært brukt for å levere komplekse løsninger for andelseierregisteret hos bla Odin Kapitalforvaltning. Nå er en løsning under utvikling for utredere av forsikringssvindel hos Frende og har en rekke andre prosesser.

Spørsmål om selskapet eller bruk av løsningene:

Ronny Seehus (generelle spørsmål), mobil 992 66 214

Kristin Bekkeseth (Bank og Forsikring), mobil 942 47 130