Digital økonomiavdeling

Digital økonomiavdeling: Automatisert periodeavslutning

Related topics Assurance

For tiden er det mange som gjennomfører periodeavslutning fra hjemmekontor. Periodeavslutningen involverer mange mennesker i økonomiavdelingen, og det er behov for en strukturert og effekt tilnærming.

I dette webinaret vil vi vise eksempler på hvordan du kan løse kjente oppgaver i moderne skybaserte periodeavslutningsverktøy, samt øke samhandling og effektivitet i økonomifunksjonen uavhengig av lokasjon. Du får innblikk i hvordan slike løsninger funger, tilbydere i markedet samt potensialet i automatisering og optimal arbeidsflyt. Å benytte ny teknologi og fokusere på gode prosesser vil kunne gi bedre oversikt, forbedret internkontroll og mindre manuelt arbeid. 

Agenda

  • Introduksjon
  • Innblikk i markedsledende løsninger
  • EYs erfaringer og tips på hvordan man lykkes med digital periodeavslutning

Representanter fra EY vil være tilgjengelig for diskusjon i etterkant av seminaret.

 

Arrangører

EY Norge
Et tverrfaglig kompetansehus

Webcast

Tid din tid