Press release

13 apr. 2021

Salesbox och EY i nytt samarbetsavtal – vill förenkla CRM för små företag

EY och Salesbox har tecknat ett samarbetsavtal för den nordiska marknaden. Målet med samarbetet är att erbjuda småföretagskunder möjligheten att accelerera sin digitalisering.

Presskontakt
EY Sverige

Revisions- och rådgivningsföretag

EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: ”Building a better working world”- för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Relaterade ämnen Consulting

EY och Salesbox har tecknat ett samarbetsavtal för den nordiska marknaden. Målet med samarbetet är att erbjuda småföretagskunder möjligheten att accelerera sin digitalisering. 

Rådgivnings- och revisionsföretaget EY har tillsammans med Salesbox tagit fram ett nytt affärskoncept för telekomoperatörer att erbjuda en CRM-lösning till mindre företag. Konceptet är baserat på Salesbox SaaS-plattform i syfte att digitalisera nordiska företag. Målsättningen är att minska telekomoperatörernas kundtapp, öka produktportföljen och därmed intäkterna, samt stärka kundlojaliteten för företagen.

–Salesbox erbjuder ett modernt, enkelt och väldigt användarvänligt CRM system som vi tycker fyller ett hål på marknaden, speciellt för småbolag. Det nya samarbetet kommer ge oss en möjlighet att ytterligare stötta våra telco-kunder genom att erbjuda en lojalitetsbyggande tjänst. Vi är således väldigt glada över avtalet, som passar som handen i handsken med vår egen digitala transformationsstrategi, säger Anastasia Ribbing Kristoffers, Business Development Director, EY Sverige.

Inom ramen för samarbetet förs redan nu dialoger med nordiska mobiloperatörer för att erbjuda deras småföretagskunder möjligheten att kostnadseffektivt digitalisera både kundhanteringen och kundkommunikationen.

–Det är glädjande att en global aktör som EY delar vår uppfattning att exempelvis mobiloperatörer fyller en viktig funktion i arbetet med att digitalisera småföretagens kundhantering, och hur det samtidigt kan stärka mobiloperatören i dess relation till detta kundsegment, säger Andreas Lalangas, VD och grundare på Salesbox.

Initialt kommer samarbetet gälla den nordiska marknaden men det finns en ambition från bägge parter att bredda samarbetet till att omfatta fler marknader i ett senare skede.

Läs mer om EY
Läs mer om Salesbox