Boudewijn Chalmers Hoynck van Papendrecht

EY Global Wealth & Asset Management Profitable Growth Solution Leader; EY Netherlands Wealth & Asset Management Leader, Consulting

Team player and people person. Networker. Pragmatic. Financial services thought leader.

Boudewijn is partner bij EY Advisory Netherlands LLP en de EY Wealth & Asset Management Consulting Leader voor Nederland en EY EMEIA Wealth & Asset Management Strategic Cost Transformation Solution Leader.

Boudewijn keerde onlangs terug naar Nederland nadat hij zeven jaar vanuit Sidney in de wealth en assetmanagement sector in Azië-Pacific werkte.
Hij heeft ongeveer 16 jaar internationale werkervaring in financiële dienstverlening en wealth en assetmanagement, met name in het adviseren van private banken, en wealth en assetmanagementorganisaties. Als managementconsultant leidde hij 15 jaar strategische en grootschalige klantgerichte transformatieprogramma's.

Boudewijn behaalde een MSc in General Management aan Nyenrode Business Universiteit en een BBA in Financial Services Management aan de NHL. Zijn publicatie over FinTech-disruptie in de waardeketen van vermogensbeheer werd gepubliceerd in TheWealthTechBook.

How Boudewijn is building a better working world

“In mijn werk binnen de wealth en assetmanagementsector richt ik me op hoe nieuwe technologie en klantverwachtingen veranderingen in bedrijfsmodellen, exploitatiemodellen en dienstverlening aan klanten stimuleren.

Voor mij gaat Building a better working world om het samenbrengen van onze beste mensen, overal binnen ons kantoor, om de beste resultaten voor onze cliënten en hun klanten te leveren.”

Contact Boudewijn