Press release

22 mars 2023

EY på Women In Tech: Hur kan teknologi bidra till en hållbar framtid?

Torsdag 23 mars är det dags för Nordens största techkonferens för kvinnor, Women In Tech Sweden, i Stockholm. EY är engagerad som huvudpartner för sjunde gången med målet att engagera fler kvinnor i teknikbranschen. I år lyfter EY frågan om hur teknologi kan bidra med en mer hållbar framtid under en egen programpunkt, tillsammans med talare från Telia Company och EY Doberman.

Presskontakt
Charlotta Kvarnström

Partner, Market Segment Leader TMT & Consulting Leader, EY Nordic

Diversity and inclusion leader, Spokesperson for women in tech. Champion in Technology, Media and Telecommunications (TMT). Client centric. Loves spending time with her family and friends.

Related topics TMT

Torsdag 23 mars är det dags för Nordens största techkonferens för kvinnor, Women In Tech Sweden, i Stockholm. EY är engagerad som huvudpartner för sjunde gången med målet att engagera fler kvinnor i teknikbranschen. I år lyfter EY frågan om hur teknologi kan bidra med en mer hållbar framtid under en egen programpunkt, tillsammans med talare från Telia Company och EY Doberman.

Att ta itu med de globala hållbarhetsutmaningarna är mer angeläget än någonsin. Under årets konferens fokuserar EY på hur teknik kan fungera som den mest effektfulla katalysatorn för att skala upp transformationen mot den framtid vi vill ha och varför kvinnor inom teknik, samarbeten och partnerskap är avgörande för att bygga den.

- Vi är stolta över samarbetet med Women In Tech. Vi delar deras ambition om att lyfta kvinnor inom teknikbranschen och motivera kvinnor att välja en karriär inom teknik. Det är extra viktigt i dessa utmanande tider, att inte förlora fokus utan att fortsätta arbetet för en mer inkluderande och jämställd teknikbransch, säger Charlotta Kvarnström, partner och för EY:s Nordic Market Segment Leader inom teknik, media och telekommunikation.

Klockan 14.00-14.45 kommer Charlotta Kvarnström tillsammans med Sara Nordbrand, Head of Sustainability, Telia Company och Tove Blomgren, Creative Director på SALLY, EY Doberman samlas för seminariumet ‘Tech and connectivity as critical enablers for a preferable future – and how to change behaviors and act’. Detta går att se live på womenintech.se.

Charlotta Kvarnström medverkar också i panelen ‘Charging for the Future – The State of the Swedish Tech Industry’ klockan 9.15-10.15 på Main Stage. Även detta sänds live på womenintech.se.

Women In Tech 23 Mars på Waterfront
Eventet är som tidigare år kostnadsfritt för besökare tack vare stödet alla partnerföretag. Totalt samlas över 2500 besökare på plats och hela eventet sänds live på womenintech.se. Women in Tech började som ett event på Internationella kvinnodagen 2014. Sedan dess har Women in Tech vuxit till en gemenskap, en plattform och en rörelse.

För mer information samt nyheter om talare: womenintech.se

Läs mer om EY medverkan i Women In Tech: EY is part of Women in Tech

Följ eventet i sociala medier: #WITswe2023