Relokációs szolgáltatások

Az EY teljeskörű bevándorlási szolgáltatást nyújt a tanácsadás és a bevándorláshoz kapcsolódó bejelentési, bevallási és adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítése terén szerzett szakmai tapasztalatainkra építve. Csapatunk tagjai különböző területekre szakosodtak, így vannak magyar beutazó vízumkérelmekkel, munkavállalási- és tartózkodási engedélyekkel, vízumhosszabbítással, és rövid távú üzleti célból utazók kiküldésével foglalkozó kollégáink is.

Az EY kiterjedt nemzetközi hálózatának köszönhetően értékes szakmai tapasztalattal és támogatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Célunk, hogy zökkenőmentes és hatékony relokációs folyamatot biztosítsunk a vállalatok számára.

Kapcsolódó tartalmak Adó
Line of shadows of people lined up against a red brick wall.

Határon átnyúló foglalkoztatással összefüggő bevándorlási tanácsadás és ügyintézés

Bevándorlási szakértőinkből álló csapatunkkal hatósági kapcsolatainkon keresztül, automatizált folyamatainkkal támogatottan, teljeskörű, gyors és hatékony támogatást nyújtunk ügyfeleink munkavállalóinak magyarországi rövid és hosszú távú relokációjában.

Célunk, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk azt a bevándorlási struktúrát, amellyel munkavállalóit az üzleti igényeknek megfelelően gyorsan, a törvényi kereteknek megfelelően elkezdhetik foglalkoztatni Magyarországon. Segítünk abban, hogy a szükséges engedélyek beszerzése zökkenőmentes és kiszámítható legyen, hozzájárulva ezzel ügyfeleink üzleti sikeréhez.

Amennyiben házon belül történik a bevándorlási engedélyek és regisztrációk intézése, szakértőnk állnak rendelkezésre a hatósági folyamatok és a praktikus megoldások ügyfeleinkkel történő megosztásában. 

Vezető beosztású külföldi munkavállalók relokációja

Dedikált bevándorlási, HR és adózási szakértőkből álló csapatunkkal teljeskörű és igényre szabott támogatást nyújtunk vezető beosztású külföldi állampolgárok magyarországi relokációja során, figyelembe véve az adó-, társadalombiztosítási és bevándorlás ügyi szempontokat, ügyfeleink igényeit és preferenciát szem előtt tartva.

Célunk, hogy ügyfeleink, a munkavállalók és családjuk számára minél hatékonyabb és kényelmesebb módon biztosítsuk a relokációt, minimalizálva az erre ráfordítandó idejüket.

Koordináció

Csapatunk olyan komplex esetek (cégcsoporton belüle tömeged mozgások, regionális pozíciót betöltő munkavállaló esete, stb.)  koordinálásban és összehangolásábans segít, ahol több ország szakértőit kell bevonjuk, hogy hatékonyabbá és zökkenőmentesebbé tegyük a bevándorlási folyamatokat. Ez a koordináció magába foglalja a különböző jogszabályok és szabályozások megértését és betartását, valamint a helyi hatóságokkal való kommunikációt is. 

Napirenden a valódi kérdések

A helyes üzleti döntésekhez hiteles és megbízható információkra van szükség. Értesüljön az aktuális témáról hírlevelünkből. 

Feliratkozás

Lépjen kapcsolatba velünk

További információért vegye fel a kapcsolatot velünk.