Pressemeddelelse

24 maj 2019 København, DK

EY starter nyt Corporate Volunteering-program

Volunteering at Work er EY’s nye CSR-program, der giver medarbejdere mulighed for at udføre frivilligt arbejde i arbejdstiden og udnytte deres kompetencer til at gøre en forskel inden for læring, uddannelse og entrepreneurskab.

Pressekontakt
Iben Papsø

Internal Sustainability Lead, Senior Project Manager, EY Danmark

Brænder for bæredygtige løsninger, der skaber langsigtet værdi og for engagerende kommunikation, der skaber positive forandringer.

Relaterede emner Karriere

Volunteering at Work er EY’s nye CSR-program, der giver medarbejdere mulighed for at udføre frivilligt arbejde i arbejdstiden og udnytte deres kompetencer til at gøre en forskel inden for læring, uddannelse og entrepreneurskab.

Vil du give gode input til en forretningsplan eller på anden måde hjælpe nystartede virksomheder? Vil du undervise på handelsskoler eller hjælpe studerende og flygtninge med sparring om job- og karrieremuligheder?

Det er nogle af de muligheder, som medarbejderne i EY nu får for at engagere sig i forskellige opgaver og projekter for en række organisationer.

”Vi er en virksomhed med mange højtuddannede og dygtige medarbejdere, og vi har et stærkt afsæt for at gøre en positiv forskel ved at bringe viden, erfaring og personlige kompetencer i spil – også i andre sammenhænge, end vi normalt gør,” siger Torben Bender, CEO i EY.

EY’s CSR-program fokuserer på områder, der både har samfundsmæssig betydning, forretningsmæssig betydning, og som kan engagere medarbejderne, hvor flere har ønsket muligheder for at bringe deres kompetencer i spil i en velgørende kontekst.

Volunteering-programmet fokuserer på uddannelse og arbejdsmarked – fx at hjælpe med undervisning og lektiehjælp eller fremme entrepreneurskab og hjælpe startups frem.

EY har indgået aftaler om større eller mindre projekter og opgaver med følgende organisationer: Connect Denmark, Den Sociale Kapitalfond, Erhvervsakademi Aarhus, Erhvervsakademi MidtVest, Fonden for Entreprenørskab, Foreningen Nydansker, +impact, Kwerafund, ReDI School og Ungdommens Røde Kors.