Pressemeddelelse

28 nov. 2019 København, DK

Ung teknologivirksomhed kåret som bedste start-up

PLEO Technologies ApS vinder kategorien Start-up ved EY Entrepreneur Of The Year 2019.

Pressekontakter
Per Frandsen

EY Danmark, Business Developer

Jeg er stor fodboldfan, god til at lave mad, far til tvillinger, bor 5 km udenfor Aarhus og med et sommerhus I Nordjylland.

Iben Papsø

Internal Sustainability Lead, Senior Project Manager, EY Danmark

Brænder for bæredygtige løsninger, der skaber langsigtet værdi og for engagerende kommunikation, der skaber positive forandringer.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

PLEO Technologies ApS vinder kategorien Start-up ved EY Entrepreneur Of The Year 2019 for de flotte resultater, virksomheden har skabt på kort tid. Juryen for kategorien fremhæver bl.a., at PLEO Technologies har skabt en ekstrem skalerbar forretningsmodel og på kort tid har fordoblet organisationens størrelse. 

Juryen for EY Entrepreneur Of The Year har fornøjelsen af udpege PLEO Technologies ApS v. stifterne Jeppe Rindom og Niccolo Perra som vinder i kategorien Start-up. Den unge virksomhed udvikler intelligente firmakort med individuelle forbrugsgrænser, så medarbejdere selv kan ordne firmarelaterede køb, og virksomheden opnår kontrol og overblik over forbrug.

I kategorien Start-up er fokus på unge virksomheder med et stort potentiale og drive. Juryen lægger vægt på innovationshøjde og skaleringsmuligheder – både nationalt og internationalt. Entrepreneuren, der står bag, skal have formået at overbevise investorer eller finansielle långivere om virksomhedens potentiale. Derudover tæller et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og iværksætterånd. 

”Juryen fremhæver bl.a., at PLEO Technologies har skabt en ekstrem skalerbar forretningsmodel og har vist gode resultater på kort tid. Her er et energisk team og et produkt, som gør en forskel for mange virksomheder. Juryen hæfter sig også ved entrepreneurernes flotte historik og evne til at skabe et godt ledelsesteam. PLEO har et stort potentiale, og virksomheden har vist sig dygtige til at rejse kapital,” siger Per Frandsen, Associate Director og ansvarlig for kategorien Start-up ved EY Entrepreneur Of The Year.

Juryen peger også på, at PLEO Technologies har formået at skabe en virksomhed, hvor de på kort tid har fordoblet organisationens størrelse med fuld opmærksomhed på den vigtige integration.

Ud over PLEO Technologies var der to andre finalister i kategorien Start-up ved EY Entrepreneur Of The Year:

  • Too good to go, bekæmper madspild ved at lade restauranter, bagerier og supermarkeder sælge den mad, de ellers ville have smidt ud. App’en er gratis og findes i 11 lande.
  • Hydrive, der har udviklet og patenteret en brintrensemaskine, der kan rense alle forbrændingsmotorer for sod og sænke skadelige udstødningsgasser med op til 88 %.

Se billeder fra landsfinalen.