Pressemeddelelse

20 nov. 2019 København, DK

EY flytter i nyt domicil på Frederiksberg

Et nyt hovedkontor for EY i Danmark er klar til ca. 1.000 medarbejdere i København.

Pressekontakt
Iben Papsø

Internal Sustainability Lead, Senior Project Manager, EY Danmark

Brænder for bæredygtige løsninger, der skaber langsigtet værdi og for engagerende kommunikation, der skaber positive forandringer.

Et nyt hovedkontor for EY i Danmark er klar til ca. 1.000 medarbejdere i København. 8.000 kvadratmeter kontor er opført med fokus på teknologi, bæredygtighed, indretning og design og er beliggende ved Flintholm på Frederiksberg lige overfor EY’s tidligere hovedkontor.

EY’s nye danske domicil står nu klar til indflytning, og fra mandag den 25. november 2019 er adressen Dirch Passers Allé 36.

”For EY er Frederiksberg en rigtig god beliggenhed – tæt på Copenhagen Business School, tæt på byen og med gode transportmuligheder bl.a. til og fra Flintholm Station med S-tog og Metro. Vi har nu et nyt, topmoderne domicil, som vi glæder os til at tage i brug,” siger Torben Bender, CEO i EY i Danmark.

NCC har udviklet og opført EY’s nye domicil, der er designet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Ejendommens facader er udformet af klart og matteret glas, stål og aluminium bearbejdet i varme nuancer. Det skaber en god overgang til de omkringliggende bygninger, bl.a. på grunden lige overfor, hvor EY’s tidligere hovedkontor er.

Aktivitetsbaseret arbejdsplads

EY har tænkt i at skabe de bedste rammer for arbejde og samarbejde under overskriften ’EY@work’, der er EY’s globale tilgang til kontordesign og arbejdsgange. EY’s kontorfilosofi fokuserer mere på, hvordan medarbejderne arbejder, og hvilken type opgaver de løser, fremfor hvor de sidder. Derfor er der forskellige typer af rum og pladser, der tager højde for, at arbejdssituationer og -behov ændrer sig.

”I bund og grund handler det om, at de rigtige mennesker med de rigtige kompetencer, løser de rigtige opgaver. Det gør de bedst i omgivelser, der passer til de mange forskellige typer af opgaver, de løser, og hvor de kan samarbejde og blive inspirerede,” siger Torben Bender.

Fokus på teknologi og bæredygtighed

Solceller på taget skal hjælpe til at reducere energiforbruget, og det er blot et af de tiltag, der gør, at bygningen har opnået en DGNB guldcertificering – en bæredygtighedscertificering, hvor byggeriet er evalueret inden for fem hovedområder; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet.

 • Fakta

  NCC har udviklet og opført EY’s nye domicil med 8.000 kvadratmeter kontorplads, der er designet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Ejendommens facader er udformet af klart og matteret glas, stål og aluminium bearbejdet i varme nuancer, som får bygningen til at fremstå med lethed og elegance og skaber en god overgang til de omkringliggende bygninger, bl.a. på grunden lige overfor, hvor EY’s tidligere hovedkontor er.

  Adressen er Dirch Passers Allé 36 på Frederiksberg, tæt gode transportmuligheder bl.a. til og fra Flintholm Station med S-tog og Metro.

  Ejendommen er bæredygtighedscertificeret efter den internationale DGNB standard og har en guldcertificering. Det betyder også, at der er et sundt indeklima og et lavt energiforbrug, bl.a. hjulpet af solceller.  

  Lidt over halvdelen af EY’s ca. 1.700 medarbejdere i Danmark er i København, mens de øvrige er på 16 kontorer over hele landet. EY er også tæt integreret nordisk og globalt med 7.500 medarbejdere i Norden og 284.000 globalt. EY har haft stort fokus på teknologi, bæredygtighed, indretning og design for at skabe de bedste rammer for arbejde og samarbejde.

  Lejer EY
  Lejerådgiver Arpe & Kjeldsholm A/S
  Driftpartner ISS
  Interiør Input, InSitu, AV-centret
  Bygherre NCC Property Development A/S
  Entreprenør NCC Danmark A/S, Byggeri Øst
  Arkitekter Vilhelm Lauritzen Arkitekter
  Landskab 1:1 landskab
  Beliggenhed Dirch Passers Allé, Frederiksberg
  Areal 8.250 m2 kontor + p-kælder