Pressemeddelelse

22 jun. 2020 København, DK

EY ændrer juridisk navn og siger farvel til Ernst & Young

Pr. 1. juli 2020 ændrer EY det juridiske og selskabsretlige navn fra ”Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab” til ”EY Godkendt Revisionspartnerselskab”. EY er fremover EY.

Pressekontakt
EY Danmark

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

Pr. 1. juli 2020 ændrer EY det juridiske og selskabsretlige navn fra ”Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab” til ”EY Godkendt Revisionspartnerselskab”. EY er fremover EY.

Rådgivnings- og revisionsfirmaet EY har været ’EY’ i mere end fem år, men af og til dukker det gamle navn ’Ernst & Young’ op og det skyldes ikke mindst, at det fortsat har været selskabets juridiske navn. Det bliver der nu ændret på.

EY’s juridiske navn i Danmark er fra 1. juli ’EY Godkendt Revisionspartnerselskab’. Revisorloven stiller krav om, at erklæringer med sikkerhed skal afgives af en godkendt revisionsvirksomhed, hvorfor det juridiske navn benyttes i mange sammenhænge.

”Vi siger farvel til konsonanterne, og det er fra et brandingperspektiv en tiltrængt forenkling. Det juridiske navn bliver netop brugt meget ofte, fordi det indgår i alle e-mails, påtegninger, kontrakter mv., så nu skaber vi en mere klar og ensartet brug af navnet EY,” siger Michael Basland, Presse- og kommunikationschef i EY.

Kunder og samarbejdspartnere skal ikke foretage sig noget som følge af navneændringen. EY sørger for at opdatere alle relevante registreringer og dokumenter, og selskabets CVR-nr. 30 70 02 28 forbliver uændret.

Kontakt:
Niels Skat Rørdam, General Counsel, Tlf. 2529 3731, niels.roerdam@dk.ey.com