Pressemeddelelse

31 aug. 2020 København, DK

EY tilbyder alle medarbejdere gratis tech-MBA-uddannelse

EY Tech MBA er fuldt akkrediteret og udbydes i samarbejde med Hult International Business School.

Pressekontakt
EY Danmark

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

EY tilbyder nu alle ansatte en virtuel Master of Business Administration (MBA). EY Tech MBA er fuldt akkrediteret og udbydes i samarbejde med Hult International Business School. Programmet har fokus på teknologi og ledelse og er gratis for alle EY’s 300.000 medarbejdere verden over.

EY Tech MBA er et nyt initiativ, der giver alle EY’s medarbejdere mulighed for tage hele eller dele af et omfattende uddannelsesprogram med fokus på ny teknologi, fx kunstig intelligens, blockchain, robotics, og med perspektiver på ledelse, diversitet og bæredygtighed. Det er et fuldt online, fuldt fleksibelt og fuldt akkrediteret MBA-forløb, som udbydes i samarbejde med Hult International Business School.

“Vi vil gøre læring let tilgængelig og fleksibel for vores medarbejdere. Med EY Tech MBA åbner vi for et omfattende program fuld af muligheder for at styrke nye aspekter af deres rådgivning, når det gælder teknologi, strategi og ledelse,” siger Rikke Bräuner og tilføjer:

“Vi kan ikke rekruttere os ud af kompetenceudfordringer. Vores egne medarbejdere skal også have adgang til ny læring. Derfor er initiativer som EY Badges og EY Tech MBA helt centrale for at stimulere til livslang læring for alle.”

Moderne, fleksibel læring

For EY handler det både om kompetencer og om at tilbyde spændende muligheder for læring og udvikling – det sidste er også vigtigt for EY som arbejdsplads og ikke mindst for rekrutteringen af fremtidige talenter.

”Vi vil tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere, og det kræver at vi kan tilbyde gode muligheder for at udvikle og træne nye færdigheder. Det er attraktivt at tilbyde mulighed for et så omfattende gratis uddannelsesprogram, og styrken er netop, at det er fleksibelt, så mens nogle vil tage hele programmet, så vil andre tage udvalgte kurser efter behov og interesser,” fortæller Rikke Bräuner.

EY Tech MBA bygger på et eksisterende internt uddannelsesprogram, EY Badges, hvor EY’ere kan opnå kvalifikationer på bestemte områder i en kombination af virtuel undervisning og praktisk erfaring. En EY Tech MBA vil omfatte 16 Badges, i en kombination af Technology, Leadership og Business. Forløbet afsluttes med skriftlige opgaver og en afsluttende projektopgave. Det samlede program er over 300 timer, og deltagelse kræver en bachelorgrad og mindst tre års arbejdserfaring. 

Vi kan ikke rekruttere os ud af kompetenceudfordringer. Vores egne medarbejdere skal også have adgang til ny læring. Derfor er initiativer som EY Badges og EY Tech MBA helt centrale for at stimulere til livslang læring for alle
Som leder af et team, der har til formål at accelerere EY’s digitale transformation i Norden, har jeg et konstant behov for at være på forkant med den seneste teknologiske udvikling. EY’s Tech-MBA tilbyder en kombination af ny viden fordelt mellem teknologi, ledelse og forretning. Samtidig har den en praktisk orientering, som gør den yderst relevant i mit daglige arbejde.
Emil Hovgaard
Nordic Tech Hub Leader

EY Badges: Digital (Gold, Silver and Bronze), Microsoft Dynamics 365 (Bronze), Robotic process automation (Bronze), Analytics - Information strategy (Bronze), Artificial intelligence (Bronze).