Pressemeddelelse

16 jun. 2021 København, DK

De studerende har talt! EY topper listen over drømmearbejdsgivere i Norden

EY er nr. 2 på listen over Nordens mest populære arbejdsgivere. Det fremgår af en spritny karriereundersøgelse som Universum har lavet blandt studerende.

Pressekontakt
Peter Haugaard

HR-direktør, EY Danmark. Del af den nordiske talentledelse med ansvar for Strategic Talent Consulting.

Forretningsdrevet og løsningsorienteret HR-rådgiver. Fokus på kultur, ledelse og involvering.

Relaterede emner Karriere

EY er nr. 2 på listen over Nordens mest populære arbejdsgivere. Det fremgår af en spritny karriereundersøgelse som Universum har lavet blandt studerende.

I årets karriereundersøgelse fra Universum har ca. 63.500 studerende fra hele Norden listet sine drømmearbejdsgivere. EY er med i toppen blandt økonomistuderende og kun overgået af Microsoft. Placeringen betyder endvidere, at EY er den bedst rangerede virksomhed i sin branche.

EY er også med på den nordiske liste over IT-og ingeniørstuderendes mest attraktive arbejdsgivere. Blandt IT-studerende ligger EY nr. 17 på listen. Blandt ingeniørstuderende ligger EY nr. 30, hvilket gør virksomheden til den mest populære i sin branche.

Hos EY er glæden naturligvis stor. Peter Haugaard, HR-Direktør i EY, Danmark udtaler: ”Vi er stolte og glade for den flotte placering. Tak til alle de studerende, der har stemt os ind som én af nordens mest attraktive arbejdspladser. Det viser stor tillid, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til den.”

Universums undersøgelse er en af verdens største og mest omfattende karriereundersøgelser. Årets nordiske undersøgelse ”Most Attractive employer” laves fra november 2020 til april 2021. Hele listen kan læses på Universums hjemmeside.

Top 10 for mest attraktive arbejdsgivere i Norden blandt økonomistuderende i 2021:

  1. Microsoft
  2. EY
  3. McKinsey & Company
  4. PWC
  5. Deloitte
  6. L’Oréal Group
  7. Boston Consulting Group
  8. Nordea
  9. KPMG
  10. IKEA