Pressemeddelelse

1 jul. 2021 København, DK

Danske Hanne Kærhøg udnævnes til international topchef i EY

Partner og leder af EY's Financial Services Consulting i Danmark og Norden, Hanne Kærhøg, indtræder 1. juli som leder af EY's EMEIA Financial Services Markets, og bliver dermed den højest placerede dansker i EY's globale revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Pressekontakt
Hanne Kærhøg

Leder af EY's EMEIA Financial Services Markets, Partner, EY Danmark

Fokuseret på at opbygge og levere kundetransformation for finansielle virksomheder. Ivrig fortaler for diversitet, inklusion og kvinders rolle indenfor teknologi. Mor til tre.

Relaterede emner Financial Services

Partner og leder af EY's Financial Services Consulting i Danmark og Norden, Hanne Kærhøg (49), indtræder 1. juli som leder af EY's EMEIA Financial Services Markets, dvs. rådgivning til den finansielle sektor, og bliver dermed den højest placerede dansker i EY's globale revisions- og rådgivningsvirksomhed.

I sin nye rolle vil Hanne Kærhøg være ansvarlig for EY’s services i 18 markeder og på tværs af Banking, Insurance og Wealth & Asset Management. Hun bliver samtidig en del af EMEIA Financial Services Regional Leadership Team.

Hanne Kærhøg har det seneste år været leder af EY Nordics Financial Services Consulting, og før dette var hun også sektorleder af Banking & Capital Markets i Norden.

Hanne Kærhøg er en erfaren leder indenfor rådgivning af den finansielle sektor og har en stærk profil indenfor teknologisk drevet forandring. Hun kommer med mere end 20 års rådgivningserfaring fra Europa, Amerika og Asien.

Den danske konsulentforretning i EY, der yder rådgivning til den finansielle sektor, er under Hanne Kærhøgs ledelse de seneste tre år tæt på fordoblet. Som en del af årsagen peger hun selv på betydningen af at kunne rådgive kunderne til succesfuldt at navigere deres mange udfordringer og muligheder i krydsfelterne mellem digital transformation, organisationskultur og forretningsmodeller.

Hanne startede EY i 2018, som leder af Financial Services Consulting i Danmark og sidenhen for Norden, hvor hun har været medvirkende til at opbygge ledende markedspositioner for kunder i Danmark og Norden.

“Jeg er stolt over, at EY Financial Services i Danmark i de seneste år har vist imponerende resultater og bidraget til EY's vækst i Norden. Nu glæder jeg mig til at balancere min nye rolle med arbejdet i det danske marked – i tæt samarbejde med vores kunder i den nordiske region.”

Hanne Kærhøg har en master i international marketing and management fra CBS og har blandt andet tidligere arbejdet for PWC og PA Consulting. Hun er en ivrig fortaler for diversitet, inklusion og kvinders rolle indenfor teknologi og fungerer som mentor og sponsor for talentfulde kvindelige kolleger. Hanne er mor til tre og har igennem en årrække boet med familien i udlandet, bl.a. i Hong Kong. For 10 år siden genoptog hun karrieren, og valgte at fortsætte med at yde rådgivning i den finansielle sektor. Dels på grund af sektorens komplekse problemstillinger, men også for at arbejde med de muligheder, som ny teknologi præsenterer.