Pressemeddelelse

6 sep. 2021 København, DK

Unge medarbejdere arbejder globalt fra EY i Esbjerg

For et år siden flyttede EY i Esbjerg til det nye domicil. som åbnede for nye muligheder og gav startskuddet til digitale arbejdsformer og mere fleksible arbejdsmetoder.

Pressekontakt
EY Danmark

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

For et år siden flyttede EY i Esbjerg til det nye domicil på Bavnehøjvej 5. Det åbnede for nye muligheder og gav startskuddet til digitale arbejdsformer og mere fleksible arbejdsmetoder i et nutidigt og åbent kontormiljø.

”Vi er en ung og global organisation, og de nye rammer understøtter en mere moderne arbejdsmodel. Det har allerede givet stor positiv effekt”, siger afdelingsleder i EY i Esbjerg, Morten Østergaard Koch, og fortæller, at de friere rammer understøttes af hybride arbejdsformer med flere virtuelle møder, hvor man ikke behøver at være på kontoret hver dag og alligevel kan løse opgaver i hele verden.

”Med udgangspunkt i vores kontor her i Esbjerg får du jo adgang til hele EY – også globalt. Når en virksomhed kommer og siger: ”Vi skal til Polen”, så har vi jo i EY den kæmpefordel at vi, på alle måder, er integreret i en større organisation. Det gælder ikke mindst i vores mindset og hele vores internationale udsyn”.

Selvom de seneste år har været udfordrende for de fleste virksomheder, så er Morten Østergaard Koch optimistisk, både på egne og kundernes vegne og lokalt er det en særlig glæde for ham at kunne være med til trække arbejdskraft og nye bosættere til Esbjerg.

Kontakt og yderligere information: Afdelingsleder Morten Østergaard Koch, Mobil: 2529 5891

EY byder velkommen i de spritnye lokaler i Esbjerg og Morten Østergaard Koch glæder sig til at fremvise EY’s bud på fremtidens arbejdsplads.

EY i Esbjerg, Bavnehøj 5, 6700 Esbjerg