Pressemeddelelse

15 aug. 2022 København, DK

EY køber Tofte & Company og cementerer førerposition inden for Tech M&A

Tofte & Company bliver en del af EY Danmark og vil supplere EY’s strategi- og transaktionsforretning med netværk og erfaring. Købet er en styrkelse af EY’s positionering inden for Tech Strategy og M&A.

Pressekontakt
Søren P. Krejler

Leder af Strategy and Transactions, Partner, EY Danmark

Erfaren rådgiver, der kender til alle aspekter af M&A og har et stærkt og tæt netværk blandt købere og sælgere i Danmark og internationalt. Bygger stærke teams, der trives og lykkes.

Relaterede emner Strategy and Transactions

Tofte & Company bliver en del af EY Danmark og vil supplere EY’s strategi- og transaktionsforretning med netværk og erfaring. Købet er en styrkelse af EY’s positionering inden for Tech Strategy og M&A.

  • EY har opkøbt Tofte & Company, en førende dansk og nordisk boutique-investeringsbank med speciale i at rådgive tech-virksomheder.
  • EY’s ambition er at styrke sit aftryk i voksende teknologivirksomheder og evnen til at levere integrerede strategi-, transaktions- og transformations-services.
  • Opkøbet af Tofte & Company vil give EY en større eksponering mod teknologivirksomheder og start-ups, og mulighed for at udnytte EY's brand og netværk på tværs af EMEIA-regionen.

Købet af Tofte & Company - med et stærkt team på omkring 20 dygtige rådgivere - vil bidrage til EY’s globale ambition om at accelerere sin førende position inden for tech, data/software og tværorganisatoriske digitale og SaaS-integrerede strategi-, transaktions- og transformations-services.

Et marked i vækst

Opkøbet sker, samtidig med at området omkring Tech M&A er i fortsat vækst:

”Vi ser et stadig voksende marked for køb og salg af tech-virksomheder især i Danmark, men i høj grad også Norden og resten af Europa. Og tech-opkøb er en central faktor i mange strategi-scenarier. Tofte & Company har viden og erfaring fra netop det område og har et hold af ekstremt kompetente medarbejdere. Ud over det har de også en særlig entrepreneur-ånd. Omvendt har EY en global kapacitet. Sammen kan vi i dén grad styrke kvaliteten af M&A-rådgivning til ikke bare danske og nordiske, men også globale kunder,” siger Søren P. Krejler, leder af Strategy and Transactions hos EY.

Står stærkere sammen

Siden grundlæggelsen af Thomas Tofte i 2013 er Tofte & Company blevet en førende aktør i Norden i at levere rådgivning til tech-virksomheder inden for kapitalrejsning, virksomhedssalg, børsnoteringer og andre M&A-aktiviteter.

"Vi har været på en succesrig rejse, hvilket har skabt opmærksomhed. Vi valgte EY, fordi det er et meget stærkt internationalt brand med et dedikeret fokus på teknologi og et stærkt netværk. Sammen vil vi være i stand til at tilbyde vores kunder et unikt produktudbud med en god blanding af transaktionel, operationel og strategisk erfaring inden for teknologivirksomheder understøttet af et stærkt netværk til strategiske og finansielle aktører inden for denne sektor,” siger Thomas Tofte.

Medarbejderne i Tofte & Company har sluttet sig til EY Danmarks Corporate Finance-team, der består af 45 medarbejdere ud af det samlede team på 175+ personer i Strategy and Transactions.