Pressemeddelelse

28 sep. 2023 København, DK

EY styrker ESG-ydelser med opkøb af SDG Lead

På baggrund af bl.a. krav om rapportering oplever EY et stigende behov for ESG-rådgivning.

Pressekontakt
Jakob Wandel

Head of PR, EY Danmark

Spinder den gule tråd, der binder de strategiske PR-aktiviteter sammen i forlængelse af EY's forretningsmæssige mål. Far til to piger.

Relaterede emner Assurance

På baggrund af bl.a. krav om rapportering oplever EY et stigende behov for ESG-rådgivning.

ESG-dagsordenen bevæger sig hurtigt, og virksomheder oplever, at det er nødvendigt med nye kompetencer for at sikre sig til fremtiden.

Dette er baggrunden for EY’s opkøb af virksomheden SDG Lead, hvis team af ESG-eksperter slutter sig til EY Danmark fra den 1. oktober 2023.

SDG Lead har rådgivet kunder inden for corporate sustainability og ESG siden 2016. Hos EY vil deres kunder opleve en bred vifte af kompetencer inden for ESG-spektret.

"Vi har brug for ambitiøse professionelle til at vise vejen og hjælpe vores virksomheder med at transformere sig på en mere bæredygtig måde. Jeg er stolt over, at vores eksperter vil være en del af denne næste generation af ESG-rådgivere hos EY,” siger Anne-Louise Thon-Jensen, grundlægger og partner, SDG Lead.

Hos EY oplever man et stigende behov for rådgivning om ESG-relaterede emner fra virksomheder, der skal leve op til ikke bare kunders og samarbejdspartneres forventninger til ambitiøse ESG-strategier, men også de stadigt strengere krav om bæredygtighedsrapportering.

"Vi er vidne til en stærk efterspørgsel efter ESG-rådgivning fra vores kunder, en efterspørgsel, som vi forventer kun vil stige i de kommende år, efterhånden som CSRD træder i kraft. Vi er derfor glade for at byde ESG-eksperterne fra SDG Lead velkommen til EY,” siger Jan C. Olsen, CEO, EY Denmark.

Som en konsekvens af salget til EY vil associate partner Gitte Gram Løth og senior associate Michelle Lauge Nielsen fra den 1. oktober 2023 indgå i EY Danmarks Climate Change and Sustainability Services-team (CCaSS).