Pressemeddelelse

9 apr. 2024 København, DK

Ny kvinde i spidsen af bestyrelsen for EY i Danmark

EY i Danmark har fået ny forperson for bestyrelsen. Det er Carina Marie Korsgaard, der har overtaget efter Torben Bender.

Pressekontakt
Jakob Wandel

Head of PR, EY Danmark

Spinder den gule tråd, der binder de strategiske PR-aktiviteter sammen i forlængelse af EY's forretningsmæssige mål. Far til to piger.

EY i Danmark har fået ny forperson for bestyrelsen. Det er Carina Marie Korsgaard, der har overtaget efter Torben Bender.

Carina Marie Korsgaard har været hos EY – og inden da KPMG, der i 2014 blev opkøbt af EY – i sammenlagt 18 år, og hun er i dag partner og leder af området Transaction Tax. Hun er derudover nordisk leder af EY’s Tax Market Segment for Private Equity. Carina Marie Korsgaard har i mere end 25 år arbejdet med rådgivning om danske og internationale skatteforhold og assisteret på flere virksomhedshandler. Hun har været en del af EY’s danske bestyrelse i fire år.

”Torben Bender har gjort et stort arbejde i sin rolle. Han har stået i spidsen af bestyrelsen i en periode præget af pandemi og andre udfordringer, og jeg er meget opsat på at videreføre det gode arbejde. Vi befinder os i en spændende tid med et marked og en verden, der har ændret sig markant de seneste år. Denne forandring med fx opblomstringen af kunstig intelligens, den geopolitiske udvikling og et dynamisk arbejdsmarked med fleksibel arbejdskraft m.v. ser ud til at fortsætte og præge de næste mange år. Der ligger derfor en stor opgave for mig og resten af bestyrelsen i at navigere i dette og skabe et solidt fundament for EY, vores næsten 2000 medarbejdere og vores kunder,” siger Carina Marie Korsgaard og fortsætter:

”Jeg tror på, at jeg med synlighed og en klar linje kan være med til at skabe positive og længerevarende resultater.”

EY’s bestyrelse består pr.  1. april af:

  • Carina Marie Korsgaard
  • Mona Blønd
  • Hanne Kærhøg
  • Mikkel Sthyr

Med Torben Benders afgang er der en ledig plads i bestyrelsen, som bliver besat ved afstemning inden for kort tid.