Pressemeddelelse

8 mar. 2021 København, DK

Ærespris hylder mønstervirksomhed

I år er det VKR Gruppen, der bl.a. omfatter det verdenskendte brand VELUX, hvor Mads Kann-Rasmussen modtager prisen som tredje generation.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

Æresprisen ved EY Entrepreneur Of The Year uddeles årligt til en dansk familieejet virksomhed, der har bidraget betydeligt til det danske samfund. I år er det VKR Gruppen, der bl.a. omfatter det verdenskendte brand VELUX, hvor Mads Kann-Rasmussen modtager prisen som tredje generation.

I snart 80 år har VKR Gruppen haft en passion for at bringe dagslys, frisk luft og bedre miljø ind i menneskers hverdag. Hvad der startede som et enmandsfirma voksede til en verdensomspændende virksomhedsgruppe.

Æresprisen i EY Entrepreneur Of The Year sætter fokus på virksomheder, hvis bidrag til dansk erhvervsliv og til dansk kultur er unikt. Æresprisen hylder netop de virksomheder og deres ejere, som med et mangeårigt og imponerende engagement har skabt anerkendelse gennem høje standarder.

”Prisen er både en hyldest til familiens engagement og ledelse gennem årene, til virksomhedens udvikling og til ejerens aktive engagement og bidrag til samfundet omkring sig,” siger Niels Bang-Hansen, chef for Business Banking i Danske Bank.

Et inkluderende og bæredygtigt samfund

Mønstervirksomhedsmålsætningen, som stifteren Villum Kann Rasmussen formulerede i 1965, handler om at stræbe efter at behandle samtlige interessenter ordentligt i arbejdet med samfundsnyttige produkter.

”Villum Kann Rasmussen har defineret essensen af moderne Corporate Social Responsibility for over et halvt århundrede siden, og det er fortsat en central parameter i virksomheden, som både er udtrykt i familiens værdier, i virksomhedens aktiviteter og i kraft af fondsejerskabet,” påpeger Niels Bang-Hansen.

VILLUM FONDEN og søsterfonde støtter en bred vifte af teknisk og naturvidenskabelig forskning og miljømæssige, sociale og kulturelle formål i ind- og udland, og som gennem betydelige donationer arbejder på at fremme et videnbaseret, oplyst, rummeligt, inkluderende og bæredygtigt samfund.

Juryen for æresprisen består bl.a. af bestyrelsesformand i Axcel, Christian Frigast, og bestyrelsesformand for Danfoss, Jørgen Mads Clausen og chef for erhvervskunder i Danske Bank, Niels Bang-Hansen.

Prisen overrækkes personligt ved den ellers virtuelle landskåring i EY Entrepreneur Of The Year den 18. marts 2021. Alle er velkomne til at deltage i denne online event. Tilmeld dig her.

Kontakt:

Niels Bang-Hansen, chef for erhvervskunder i Danske Bank, tlf. 2099 5965, nieh@danskebank.dk
Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, tlf. 2529 4073