Pressemeddelelse

22 mar. 2021 København, DK

Dansk Erhverv og EY går sammen om at sætte fokus på danske virksomheders ansvarlighed

Dansk Erhverv og EY sætter fokus på bæredygtighed i danske virksomheder med lanceringen af Sustainability Awards, der omfatter tre priser.

Pressekontakter
Jan C. Olsen

Adm. direktør og Country Managing Partner for EY Danmark og leder af Assurance i Danmark. Medlem af EY's Regional Leadership Team

Praktisk og løsningsorienteret revisor og rådgiver for danske og internationale kunder. Vil udvikle de bedste medarbejdere og styrke diversiteten.

Iben Papsø

Internal Sustainability Lead, Senior Project Manager, EY Danmark

Brænder for bæredygtige løsninger, der skaber langsigtet værdi og for engagerende kommunikation, der skaber positive forandringer.

Dansk Erhverv og EY sætter fokus på bæredygtighed i danske virksomheder med lanceringen af Sustainability Awards, der omfatter tre priser. Priserne overrækkes den 15. september 2021 i Børssalen i København og er målrettet både større og mindre virksomheders arbejde for at skabe værdi i samfundet og etablere god og forbilledlig praksis på området.

Bæredygtighed står ikke blot lysende klart på agendaen hos stadig flere danske virksomheder. Indsatsen for at skabe en reel forskel gennem virksomhedens virke og arbejde strategisk med området har aldrig været tydeligere. Og den potentielle værdiskabelse for klima, miljø og samfund er enorm.

Med lanceringen af Sustainability Awards er Dansk Erhverv og EY gået sammen for at sætte fokus på god og forbilledlig praksis hos virksomheder, som går det ekstra skridt i arbejdet med ansvarlighed. Det kan både være i forhold til at bidrage til øget værdiskabelse i samfundet, og som rollemodel for andre virksomheder.

”Formålet med Sustainability Awards er at sætte fokus på virksomheder, som arbejder forretningsstrategisk med bæredygtighed. Dette kan både være i relation til at tage en innovativ tilgang til at løse nogle af de bæredygtighedsudfordringer, som vi ser i samfundet i dag, og i forhold til at have bæredygtighed integreret som en del af virksomhedens kerneforretning,” siger Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv.

Målgruppen for Sustainability Awards er både større og mindre virksomheder, og er derved tiltænkt en bredere gruppe af virksomheder end andre Sustainability- eller CSR-priser.

”Klima og bæredygtighed står højt på virksomheders agenda og er afgørende for virksomheders langsigtede værdiskabelse. Med Sustainability Awards ønsker vi fremhæve virksomheder, der arbejder strategisk og innovativt med bæredygtighed. Samtidig er formålet at dele inspiration om de virkningsfulde tiltag, der gør en reel forskel for virksomheder og samfundet,” siger Jan C Olsen, CEO for EY i Danmark.

De tre priser, som overrækkes til Sustainability Awards den 15. september, er:

  • Climate Strategy Award
    Prisen gives til en virksomhed, som udmærker sig i arbejdet med klimaforandringer.
  • Sustainability Innovation Award           
    Prisen gives til en virksomhed, som arbejder særligt innovativt med bæredygtighed.
  • Særpris for Long Term Value Creation
    Særprisen gives til en virksomhed, som udmærker sig over tid eller i særlig grad inden for bæredygtighed.

Kontakt:

Lars Ohlsen, pressechef i Dansk Erhverv, tlf.: 4187 0818, lao@danskerhverv.dk
Jan C. Olsen, CEO for EY i Danmark, tlf.: 5158 2608
Iben Papsø, senior project manager i EY, tlf.: 2529 3269