Pressemeddelelse

21 maj 2021 København, DK

EY styrker udviklingen af kontoret i Herning – Jesper Stier tiltræder som ny Partner

Den 1. maj 2021 tiltrådte statsautoriseret revisor Jesper Stier, 36 år, som Partner på EY’s kontor i Herning.

Pressekontakt
Jan C. Olsen

Adm. direktør og Country Managing Partner for EY Danmark og leder af Assurance i Danmark. Medlem af EY's Regional Leadership Team

Praktisk og løsningsorienteret revisor og rådgiver for danske og internationale kunder. Vil udvikle de bedste medarbejdere og styrke diversiteten.

Relaterede emner Assurance

Den 1. maj 2021 tiltrådte statsautoriseret revisor Jesper Stier, 36 år, som Partner på EY’s kontor i Herning.

Jesper har gennem en årrække arbejdet succesfuldt med den kommercielle del af at drive en revisionsforretning. Han prioriterer højt, at kunderne oplever one point of contact til EY-organisationen, hvilket giver en unik kundeoplevelse og verdensklasse rådgivning på tværs af fagområder, servicelines og landegrænser. Jesper er faglig fokuseret på produktions- og handelsvirksomheder, uddannet statsautoriseret revisor og beskikket censor ved de danske universiteter.

”Midtjylland er centrum for produktionsdanmark, og vi ser høj koncentration af disse virksomheder. Ofte ønsker den lokale ledelse i virkeligheden blot en ukompliceret indgang til en global rådgiver, som kan understøtte deres forretning på tværs af landegrænser – det er præcis, hvad vi leverer,” siger Jesper Stier.

”Herning og Midtjylland er et strategisk vigtigt område for EY, og Jesper bidrager med en stærk forretningsforståelse og stort drive for forretningsudvikling. Jesper er derfor det helt rette match til vores ledergruppe og vigtig i forhold til udvikling af kontoret,” siger Jan C. Olsen, CEO og Managing Partner for EY i Danmark.

EY flyttede i december 2020 Herning-kontoret fra de tidligere lokaler på Industrivej Nord til topmoderne lokaler i Hernings finanscentrum på Dalgasgade 27.

”Indretningen af de nye lokaler understreger meget tydeligt, hvor meget vi investerer i digitalisering og hvor langt vi er kommet på denne rejse. Alle arbejdspladser er indrettet med panoramaskærme og alle mødelokaler har videoudstyr, som gør digitale møder meget effektive. Herudover var vi meget hurtige til at tilbyde hjemmearbejdspladser til alle vores medarbejdere, da pandemien brød ud sidste år. Jeg tror uden tvivl, at pandemien har accelereret digitaliseringen i rigtig mange virksomheder. Vores fordel har været, at vi allerede var langt på den digitale rejse, vi står derfor i dag ekstremt stærkt,” siger Jesper Stier.

”I EY har vi igennem længere tid ønsket at styrke vores synlighed i området. Vi føler, at vi dels med flytningen til nye og lækre lokaler i Hernings finanscentrum og dels med tilknytningen af Jesper Stier som Partner på kontoret virkelig har fået skabt det fundament, der skal til, for at vi kan fortsætte den udvikling,” siger Karsten Mehlsen, der fortsætter: ”En revisionsvirksomhed drives af mennesker med drive – og det er et kæmpe scoop, at det er lykkedes os at få Jesper til at ”vende hjem” til EY igen. Vi får i den grad brug for og glæde af Jespers drive, fokus, struktur og globale udsyn – både i driften og udviklingen af kontoret og forretningen, men også i den helt daglige betjening af kunderne.”

Jesper Stier indtræder i kontorets ledelse sammen med Karsten Mehlsen.